Tartǎ cu spanac şi brânză feta

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2012 | 1880 vizualizari

 

O tartă deosebit de simplă,cu blat din pâine.Se poate adapta cu ce aveţi prin frigider.

 

INGREDIENTE

  • Cateva felii de paine
  • 4 oua
  • Lapte
  • Unt
  • 150 gr brânza feta de capră
  • 100 gr cascaval
  • Cateva frunze de spanac
  • 4 linguri smantana
  • Cateva felii de sunca
  • Ceapa verde
  • Piper
  • Rosii cherry
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartǎ cu spanac şi brânză feta:


Un ou il batem si il amestecam cu lapte.Ungem o forma de tarta cu unt.Apoi asezam feliile de paine pe care le-am inmuiat in oul cu lapte.Punem cateva bucatele de unt deasupra.


Spanacul il calim intr-o lingura de unt si-l condimentam.Calim putin si ceapa verde,eu o prefer asa.Puteti s-o puneti cruda daca doriti.


Deasupra feliilor de paine asezam alternativ sunca,spanacul si branza feta.


La final rosiile cherry.


Cele 3 oua ramase le batem si incorporam smantana.


Punem ouale cu smantana deasupra tartei si razuim cascaval.


Punem tava la cuptor pentru 20 de minute,sau pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.


Se serveste de preferinta calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartǎ cu spanac şi brânză feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

diaconta 1

01.04.2012, 19:41

Ruxy pup si eu

Rocsi 1

01.04.2012, 19:54

noroc ca nu sunt o mancacioasa si nici pofticioasa

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:49

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Clatite sarate umplute cu ficatei,ciuperci si piept de curcan la cuptor