Tartǎ cu spanac şi brânză feta

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2012 | 3933 vizualizari

 

O tartă deosebit de simplă,cu blat din pâine.Se poate adapta cu ce aveţi prin frigider.

 

INGREDIENTE

  • Cateva felii de paine
  • 4 oua
  • Lapte
  • Unt
  • 150 gr brânza feta de capră
  • 100 gr cascaval
  • Cateva frunze de spanac
  • 4 linguri smantana
  • Cateva felii de sunca
  • Ceapa verde
  • Piper
  • Rosii cherry
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartǎ cu spanac şi brânză feta:

Un ou il batem si il amestecam cu lapte.Ungem o forma de tarta cu unt.Apoi asezam feliile de paine pe care le-am inmuiat in oul cu lapte.Punem cateva bucatele de unt deasupra.

Spanacul il calim intr-o lingura de unt si-l condimentam.Calim putin si ceapa verde,eu o prefer asa.Puteti s-o puneti cruda daca doriti.

Deasupra feliilor de paine asezam alternativ sunca,spanacul si branza feta.

La final rosiile cherry.

Cele 3 oua ramase le batem si incorporam smantana.

Punem ouale cu smantana deasupra tartei si razuim cascaval.

Punem tava la cuptor pentru 20 de minute,sau pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.

Se serveste de preferinta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartǎ cu spanac şi brânză feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

diaconta 1

01.04.2012, 19:41

Ruxy pup si eu

Rocsi 1

01.04.2012, 19:54

noroc ca nu sunt o mancacioasa si nici pofticioasa

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:49

o bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu susan si sos tzatziki cu avocado