Tarta aperitiv cu aluat de placinte

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2015 | 1963 vizualizari

 

O tarta pufoasa si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 500-800 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • Umplutura:
  • 100 gr de sunca,salam
  • 100 gr branza sarata
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • ceapa verde
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu aluat de placinte:

Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca .


Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt.Pe fiecare le umplem pe rand cu sunca taiata cubulete,branza rasa,rosie si ardei taiate cubulete,ceapa verde si presaram oregano.Da-m tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

putem face ce umplutura dorim.

2

sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

3

daca adaugati dovlecei si rosii ptr. o tarta cu legume presarati busuioc,ii da o aroma deosebita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu aluat de placinte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Ina 1

12.01.2016, 20:38

Ce bine arata

aglaia 1

14.01.2016, 20:06

Printe ingrediente nu este enumerat uleiul.
Aluatul, de ce contine ulei?

reisnaor_2006 1

15.01.2016, 11:19

am uitat sa scriu,se folosesc 30 de ml de ulei,eu folosesc si de masline in loc de cel normal,multumesc ptr ca mi-ai sesizat greseala

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4287 puncte

RODIMUR

3855 puncte

Rahela Velicu

3290 puncte

mirela0911

3167 puncte

 Adi

3093 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere

de Rocsi 9

ieri la 18:20

Prajitura belea....de buna

pe 14.06 la 17:32

Mozzarela sticks

pe 14.06 la 15:29

Rosii si dovlecei umpluti - Gemista

pe 14.06 la 13:00

Ciuperci umplute cu bulgur

de Rocsi 9

pe 13.06 la 20:38

RETETA RECOMANDATA
Tortilla de patatas cu ardei si branza