Tarta aperitiv cu dovlecel si cartofi dulci

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 8582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof duce mare (450 g a avut al meu)
  • 1 ceapa mica
  • 4 oua
  • 40 g faina
  • 125 g crema de branza
  • 1 dovlecel(250 g)
  • 2 lingurite patrunjel frunze,taiate marunt
  • 1/2 lingurita marar verde,taiat marunt
  • sare,piper
  • ulei pt.uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu dovlecel si cartofi dulci:

Cartoful dulce l-am fiert in coaja de aseara.L-am lasat sa se raceasca,l-am curatit si l-am pus la frigider.Azi dimineata l-am dat pe razatoarea mare.

Dovlecelul l-am curatat de coaja ,l-am dat pe razatoarea mare si l-am lasat cu sare 15 min.

Ceapa am curatat-o de coji si am tocat-o marunt.

Ouale le-am batut cu furculita.

Am stors dovlecelul de zeama care si-a lasat-o si apoi am amestecat toate ingredientele.am potrivit gustul de sare si piper si am turnat amestecul in tava unsa cu ulei.

Am dat la cuptorul preincalzit pana s-a rumenit frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu dovlecel si cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tarta aperitiv cu dovlecel si cartofi dulci-0
Tarta aperitiv cu dovlecel si cartofi dulci-1
Tarta aperitiv cu dovlecel si cartofi dulci-2
Tarta aperitiv cu dovlecel si cartofi dulci-3

COMENTARII (13)

deyutzky

deyutzky 1

07.04.2013, 11:47

mari_sasi

mari_sasi 1

08.08.2013, 12:57

babi5

babi5 1

22.08.2013, 08:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!