Tarta aperitiv cu dovlecel si cartofi dulci

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 11068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof duce mare (450 g a avut al meu)
  • 1 ceapa mica
  • 4 oua
  • 40 g faina
  • 125 g crema de branza
  • 1 dovlecel(250 g)
  • 2 lingurite patrunjel frunze,taiate marunt
  • 1/2 lingurita marar verde,taiat marunt
  • sare,piper
  • ulei pt.uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu dovlecel si cartofi dulci:

Cartoful dulce l-am fiert in coaja de aseara.L-am lasat sa se raceasca,l-am curatit si l-am pus la frigider.Azi dimineata l-am dat pe razatoarea mare.

Dovlecelul l-am curatat de coaja ,l-am dat pe razatoarea mare si l-am lasat cu sare 15 min.

Ceapa am curatat-o de coji si am tocat-o marunt.

Ouale le-am batut cu furculita.

Am stors dovlecelul de zeama care si-a lasat-o si apoi am amestecat toate ingredientele.am potrivit gustul de sare si piper si am turnat amestecul in tava unsa cu ulei.

Am dat la cuptorul preincalzit pana s-a rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu dovlecel si cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei si cascaval