Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci

de housy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2010 | 8985 vizualizari

 

Merci Oana_d pentru idee...am zis k o sa incerc, si-am facut-o. A iesit delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 300 gr parizer
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 gr cas
  • 4-5 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 1 ceasca lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
  • praf usturoi
  • 4 oua
  • marar
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci:

 

  • casul se rade pe razatoarea mare
  • parizerul se taie cubulete
  • ciupercile si ele se maruntesc
  • ouale se bat spuma cu mixerul
  • peste se pune smantana, praful de copt, sarea , piperul, mararul, praful de usturoi, patrunjelul, laptele si faina
  • se omogenizeaza totul
  • se adauga parizerul, casul si ciupercile si se amesteca bine cu lingura
  • totul se toarna intr-o tava in care e pusa foaie de copt, si se da la cuptorul incins
  • se lasa in cuptor aprox 20 min

                                      Se serveste de preferat rece, cu ketchup!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de clatite cu urda marar si smantana