Tarta aperitiv, cu spanac si oua de prepelita, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

de diaconta in Multicooking, 16 Apr 2019 | 2498 vizualizari

 

O nouă reţetă pe care o puteţi găti foarte rapid cu ajutorul Multicookerului Crock Pot Express cu gătire sub presiune.
Mai multe informații despre acest aparat,precum şi despre reducerea de 30% de care puteți beneficia, găsiți  accesând link-ul
Puteţi să notaţi reţeta şi să o pregătiţi pentru Sărbătorile Pascale  sau pentru o masă de Duminică în familie.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri smântâna 20% grasime
  • 180 g faina
  • 100 g baby spanac
  • 100 g mozzarella razuita
  • 12 oua prepeliţă
  • Sare,piper
  • 1 ardei iute rosu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv, cu spanac si oua de prepelita, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune:

Se pregateste o tava în care sa punem compozitia pentru tarta.

Tava va trebui sa aiba diametrul mai mic decât al vasului Multicookerului Express cu gatire sub presiune.

Pe fundul tavii punem o hârtie de copt.

Pregatim si o fâşie de folie de aluminiu, îndoita de 2-3 ori pe lungime, astfel încât sa o putem pune pe sub tava, dar sa ajunga si pe peretii vasului. Ne vom ajuta de ea pentru a scoate tava din Crock-Pot Express, când tarta va fi gata.

Fierbem ouale de prepelita, 2 minute din momentul în care încep sa fiarba ar trebui sa fie de ajuns.

Punem cele 3 oua într-un bol si le mixam cu un praf de sare. Adaugam smântâna, mai mixam câteva minute.

Incorporam faina cu ajutorul unui tel si apoi mozzarella, iar la final spanacul pe care l-am spalat, zvântat si tocat marunt.

Adaugam piperul si sare daca mai este nevoie.

Punem compozitia în tava pregatita, asezam ouale de prepelita, mai presaram putina mozzarella si felii de ardei iute.

In vasul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune, punem cam 200 ml apa si asezam gratarul din dotarea aparatului.

Punem folia de aluminiu pregatita si asezam tava cu compozitia de tarta.

Deasupra tartei punem o hârtie de copt pentru ca aburii formati sa nu se scurga în interiorul tavii.

Conectam aparatul Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.

Inchidem capacul si îl rotim în pozitia închis.

Inchidem si supapa de presiune.

Setam programul MANUAL, presiunea HIGH si timpul de gatire de 30 de minute.

Apasam apoi tasta START/STOP.

In timp ce aparatul se încalzeste, pe ecran apare HEAT, iar apoi, dupa semnalul sonor apare timpul setat pentru gatit.

Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se aude un semnal sonor si aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.

Apasam tasta START/STOP.

Dupa câteva minute deschidem supapa de aburi cu ajutorul unei ustensile de bucatarie.

Aburii sunt fierbinti deci se recomanda folosirea unei manusi de bucatarie.

Deschidem capacul si scoatem cu grija tava din interior, ajutându-ne de folia de aluminiu.

Mai presaram mozzarella si o punem putin la cuptor sa se rumeneasca deasupra.

Se poate servi calda sau rece dupa preferinte.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv, cu spanac si oua de prepelita, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de smantana si mustar la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune