Tarta "Bucuria culorilor"

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2010 | 4618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta Linco
  • 300 gr branza de vaci sarata
  • 300 gr de unt
  • 1 pachet branza topita feliata
  • 100-150 gr branza telemea mai moale
  • 150 ml smantana
  • 3 oua
  • 150 gr de ciuperci(pot fi proaspete sau din conserva)
  • 2 dovlecei potriviti
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta "Bucuria culorilor":

Se unge cu putin ulei tava de la cuptorul aragazului, se aseaza prima foaie de placinta se unge cu putin ulei se adauga a doua foaie si se repeta procedeul adaugandu-se foaia a treia si se lasa in asteptare.

Separat se amesteca bine branza de vaci cu untul pana va rezulta o pasta fina, se alifiaza si se amesteca foarte bine, se sareaza si se adauga in tava peste foile de placinta, se rade branza telemea peste compozitie si se condimenteaza cu boia. Se adauga ciupercile daca sunt proaspete se curata si se taie in bucatele mici(palaria cat si codita) daca sunt din conserva se spala si se taie potrivit, alaturat se spala legumele si se trece la taierea lor in diferite forme.

Primele se adauga ciupercile, dovleceii peste, rosiile, ceapa verde. Dupa care se bat oule cu smantana, se adauga 5-6 felii de branza topita, se adauga doar un praf de sare si unul de piper se adauga si rondele de ardei gras si se introduce la cuptor. Aproximativ dupa 20-25 de minute se-ncearca tarta si se continua coacerea aproximativ inca 15-20 minute, timpul optim de coacere ar fi intre 40-50 de minute la foc potrivit. Se serveste calda, ca in imaginea alaturata.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta "Bucuria culorilor"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

raluxas 1

26.11.2010, 07:18

super arata!!!! si e plina de legume!!!!

nico15 1

26.11.2010, 08:33

Multumesc, haideti la masa

elena1988 1

04.03.2011, 15:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura Sfintiilor Constantin si Elena

ieri la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaje cu branza si ardei