Tarta cremoasa ("Pastel de Nata")

de gamilici in Prajituri, 2 Mar 2010 | 9773 vizualizari

COMENTARII (12)

silvi0ara 1

02.03.2010, 22:09

Interesanta reteta.Cand spui faina de malai te referi la malaiul obisnuit?

gamilici 1

04.03.2010, 02:23

dap, din care facem noi mamagliga, sau se poate pune 1 lingurita amidon de porumb.

gamilici 1

04.03.2010, 16:34

mamaliga*

gamilici 1

05.03.2010, 01:05

oh am uitat sa spun , e mult mai fina decat malaiul,desi nu cred ca e vreo problema daca puneti malai ...

Ramo81 1

22.03.2010, 00:01

si eu le ador!si mie mie teama sa le fac acasa.....pt.ca le pap pe toate!!!!!!!

elena1988 1

12.03.2011, 14:56

nadina73 1

27.03.2011, 23:17

adry88 1

08.05.2011, 13:11

alecssa21 1

08.10.2011, 04:31

il adooor...cred k sunt viciata in pastel de nata,eu cred k e cea mai buna praji c o au portghezii avand in vedere k ei nu au prajituri f gustoase nu pot trece mai mult d doua zile fara sa mananc unul

Criss 1

08.10.2011, 07:43

Ce deliciu!

Mirela_Tilvescu 1

17.06.2012, 17:43

buna,locuiesc in Portugalia de 8 ani si am mancat de foarte multe ori pasteis de nata dar am si facut de cateva ori si imi plac f mult.Am descoperit site-ul de putin timp si ma bucur sa gasesc retete diferite si deosebite.Felicitari!

taniafrispa 1

03.10.2012, 21:08

DA FOARTE GUSTOASE,AM LOCUIT SI EU CU FAMILIA ME APROAPE 2 ANI IN PORTUGALIA SI VREAU SA ZIC CA AU PRAJITURI FOARTE BUNE DAR NU NUMAI,SI MINCAREA LOR ESTE FOARTE SANATOASA.IMI PLACE FOARTE MULT STILUL LOR SANATOS DE A MINCA,FARA PRAJELI,CIT M SANATOS POSIBIL

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Catifea Roșie - Red Velvet Cookies