Tarta cu afine

de diana_k in Torturi, 26 Aug 2010 | 5291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 4 oua mici sau 3 mai mari,
  • 8 linguri de zahar,
  • 4 linguri de faina
  • deasupra:
  • 300ml frisca ,
  • 2 linguri de zahar pudra,
  • dulceata de afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu afine:

pentru blat facem reteta clasica...batem albusurile spuma, adaugam zaharul, batem bine pana se topeste apoi punem galbenusurile si la urma incorporam usor faina. coacem blatul in tava bine unsa cu ulei si tapetata cu faina


frisca se bate cu 2 linguri de zahar pudra, intindem jumatate din frisca pe blatul rece presaram 2-3 linguri de afine si acoperim cu restul de frisca ungem deasupra cu dulceata de afine.


daca e prea groasa dulceata se poate subtia cu 1 lingura de apa in caz ca nu aveti dulceata o puteti inlocui cu un plic de tort gelle si presarati afine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

diana_k 1

21.10.2010, 18:20

din pacate mi-au furat poza, neobrazatii

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 07:59

foarte buna

Geanina87 1

18.04.2013, 21:47

minunata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort pentru iubirea mea