Tarta cu ardei copti, ciuperci si porumb

de oanapl in Mancare copii, 23 Feb 2017 | 1692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200 g faina
  • 100 g unt rece
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 ou
  • 6 linguri apa foarte rece
  • pentru umplutura:
  • 4 ardei grasi rosii
  • 1 borcan ciuperci
  • 100 g boabe porumb
  • 3 felii pastrama
  • 1 lingura ulei
  • 100 g cascaval
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 3 linguri pesmet
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ardei copti, ciuperci si porumb:

Pentru aluat, pui faina intr-un bol si adaugi untul taiat cuburi. Framanti pana ce obtii firimituri mai mari. Adaugi oul batut si apa treptat si framanti pana se omogenizeaza aluatul. Formezi o bila pe care o pui la frigider pentru 30 de minute.

Frigi ardeii apoi ii cureti de pielita si ii tai fasii. Adaugi boabele de porumb, pastrama taiata cubulete si ciupercile taiate marunt, dupa care condimentezi dupa gust, cu cimbru, sare si piper si adaugi 80 g de cascaval dat pe razatoarea mare si ouale batute. Intinzi aluatul si imbraci o tava. Intepi aluatul din loc in loc si presari pesmetul.

Torni compozitia de ardei peste aluat si aduci marginile aluatului in centrul tartei si il strangi intre degete din loc in loc.

Introduci tava in cuptor pentru 40-45 de minute, apoi scoti tarta si presari cascavalul ras ramas si o mai dai la cuptor pentru 5 minute. Se serveste calda, dar si rece.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ardei copti, ciuperci si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

miki_a 1

26.02.2017, 12:30

Foarte bună și foarte frumoasă!

oanapl 1

26.02.2017, 13:00

Multumesc!

mirela0911 1

26.02.2017, 15:54

Buna tarta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu sunca si mozzarella