Tarta cu ardei copti, ciuperci si porumb

de oanapl in Mancare copii, 23 Feb 2017 | 4079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200 g faina
  • 100 g unt rece
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 ou
  • 6 linguri apa foarte rece
  • pentru umplutura:
  • 4 ardei grasi rosii
  • 1 borcan ciuperci
  • 100 g boabe porumb
  • 3 felii pastrama
  • 1 lingura ulei
  • 100 g cascaval
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 3 linguri pesmet
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ardei copti, ciuperci si porumb:

Pentru aluat, pui faina intr-un bol si adaugi untul taiat cuburi. Framanti pana ce obtii firimituri mai mari. Adaugi oul batut si apa treptat si framanti pana se omogenizeaza aluatul. Formezi o bila pe care o pui la frigider pentru 30 de minute.
Frigi ardeii apoi ii cureti de pielita si ii tai fasii. Adaugi boabele de porumb, pastrama taiata cubulete si ciupercile taiate marunt, dupa care condimentezi dupa gust, cu cimbru, sare si piper si adaugi 80 g de cascaval dat pe razatoarea mare si ouale batute. Intinzi aluatul si imbraci o tava. Intepi aluatul din loc in loc si presari pesmetul. 
Torni compozitia de ardei peste aluat si aduci marginile aluatului in centrul tartei si il strangi intre degete din loc in loc. 
Introduci tava in cuptor pentru 40-45 de minute, apoi scoti tarta si presari cascavalul ras ramas si o mai dai la cuptor pentru 5 minute. Se serveste calda, dar si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ardei copti, ciuperci si porumb" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv trenulet