Tarta cu branza

de adry88 in Prajituri, 24 Apr 2013 | 994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 4 oua (de tara am folosit)
  • 7 linguri faina
  • 2 linguri compot
  • 1/2 praf de copt
  • 4 linguri zahar
  • zahar vanilat
  • 30 g unt
  • Umplutura
  • 500 g branza de vaci
  • 100 ml smantana
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • Decor
  • 1 plic de tort jelee rosu
  • 3 linguri zahar
  • 200 ml compot
  • mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza:

Blatul-mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam bine dupa care adaugam galbenusurile pe rand mixand dupa fiecare. Faina o amestecam cu praful de copt, zaharul vanilat, adaugam peste compozitia de oua, adaugam untul topit si racit, compotul si omogenizam. Turnam compozitia in tava unsa si tapetata cu faina. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca foarte bine.


Umplutura-mixam smantana cu zaharul, dupa care adaugam branza si esenta de vanilie (daca dorim mai dulce vom adauga zahar pudra) si omogenizam bine. Dam la frigider pana este gata blatul.


Asezam blatul intr-o tava cu pereti detasabili, insiropam putin dupa care adaugam crema de branza si dam la rece 30 minute


Intre timp pregatim plicul de tort jelle conform instructiunilor de pe plic (eu am folosit compot in loc de apa), lasam sa se raceasca putin dupa care adaugam peste crema de branza si dam la frigider pana se intareste. Decoram dupa plac (eu am decorat cu mere)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

diana_k 1

25.04.2013, 09:42

foarte buna

adry88 1

25.04.2013, 14:13

Valclaudia 1

20.06.2013, 22:47

tare bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Red velvet cheesecake