Tarta cu branza dulce si zmeura

de RuxyRux in Prajituri, 25 Ian 2012 | 7441 vizualizari

 

Blatul al doilea de la tarta cu branzeturi l-am folosit la aceasta tarta delicioasa....o combinatie foarte foarte buna cu zmeura...imi pare rau ca nu am avut mai multa la indemana...o recomand tuturor iubitorilor de deserturi cu branza dulce si fructe si nu numai...eu am servit-o cu capsuni proaspete ...

 

INGREDIENTE

  • Voi trece ingredientele pentru doua portii ele sunt aceleasi ca pentru blatul de la tarta sarata doar ca la un blat am adaugat 3 linguri pline de zahar pudra vanilat    
  • 150 gr unt
  • 150 gr branza de vaci
  • 125 gr mascarpone
  • 350 gr faina
  • 2 oua intregi
  • un praf bun de sare
  • Umplutura:
  • 3 oua
  • 250 gr branza de vaci
  • 3 pliculete vanilie
  • 6 linguri iaurt
  • 300 gr zahar
  • 350 ml lapte
  • 10 linguri de faina
  • coaja de portocala plus coaja de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza dulce si zmeura:

Amestecam mascarpone untul si branza de vaci pana devin o crema, adaugam ouale praful de sare si faina. (Daca vom alege sa preparam ambele tarte cu branza dulce vom adauga la blat sase linguri de zahar pudra vanilat. Daca preferam sa facem o tarta cu branza dulce si una ca aperitiv sarat vom pune zahar numai in blatul pentru desert.).Rezulta o coca fina pe care o vom imparti in doua bucati pe care le vom infolia si le vom da pentru 30 de minute la rece.

Umplutura:

Amestecam la mixer ouale cu branza de vaci si zahar, apoi aromele, coaja de lamaie( care arata ca o portocala e prima data cand vad asa ceva, o lamaie ca o portocala , am anexat si foto) punem si iaurtul si adaugam faina, apoi subtiem totul cu lapte insa vom scoate de la mixer si vom folosi un tel( pot sari stropi).

Intindem blatul de tarta punem deasupra crema de branza , zmeura deasupra si dam la cuptor pana se rumeneste( la 180 grade).

E un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza dulce si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

kamy 1

26.01.2012, 23:18

tare-mi plac chestiile astea cu branza dulce

RuxyRux 1

27.01.2012, 09:22

Multumeeesc!

Aurelia 07_07 1

18.12.2019, 23:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Red velvet cheesecake