Prajitura pufoasa cu piersici

de - Andreea - in Prajituri, 14 Mar 2016 | 3337 vizualizari

 

Se face rapid si este atit de buna...atit de pufoasa...Singurul lucru ce l-as schimba ar fi ca as pune mai multe piersici :) 

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina alba tip '00'
  • 300 gr piersici din compot
  • 150 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 4 oua
  • 2 linguri cu lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu piersici:

Punem intr-un bol untul moale (la temperatura camerei) impreuna cu zaharul si mixam bine pana obtinem o crema pufoasa . 

Adaugam ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Punem faina, praful de copt, plicul cu zaharul vanilat si cele doua linguri cu lapte si amestecam bine pana obtinem un aluat destul de dens . 

Tapetam o tava de forma rotunda cu hartie de copt (sau ungeti cu unt si tapetati cu faina).Turnam in tava jumatate din compozitie. 

Piersicile le scoatem din compot si le feliem . 

Peste primul strat din tava, asezam un strat de piersici feliate peste care punem restul de compozitie.

Punem tava in cuptorul incins in prealabil la 180 grade si lasam pentru circa 40 minute, pana ce suprafata prajiturii este usor colorata. 

Dupa plac, presaram cu zahar pudra, feliem si servim. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura pufoasa cu piersici