Tarta cu branza si afine

de Bya Ralu in Prajituri, 7 Aug 2013 | 8030 vizualizari

 

reteta este luata de aici http://clickpoftabuna.ro/meniul-zilei/tarta-cu-branza-2/index.html

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 250 g faina
  • 1 ou
  • 80 g unt
  • un praf de sare

Pentru umplutura:

  • 4oua
  • 500 g branza de vaci
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri de amidon
  • 200 ml smantana
  • 300 g afine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si afine:

Se amesteca toate ingredientele pentru blat,se framanta si se formeaza o bila.


Se pune intr-o folie alimentara si se da la rece 30 minute.


Tava de tarta o acoperim cu hartie de copt,punem aluatul intins si dam la cuptor 10 minute.


Branza de vaci se amesteca cu galbenusurile,smantana,esenta si zaharul iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare.


Se pun albusurile peste branza si se amesteca usor de jos in sus.Amidonul se toarna in ploaie si se amesteca pana se omogenizeaza.


Se toarna compozitia de branza peste tarta,punem si afinele putin zdrobite cu o furculita.


Se da la cuptor pentru 40 minute.


Se serveste rece!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 09:01

delicioasa

Bya Ralu 1

20.11.2013, 17:21

Panacris 1

18.01.2014, 10:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu smantana si fructe de padure