Tarta cu branza si ardei

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2011 | 7007 vizualizari

 

Imi plac foarte mult tartele sarate cu branza si in seara asta am probat o tarta foarte gustoasa...cu branza si ardei...

 

INGREDIENTE

  • Blat:  
  • 350 gr faina
  • o lingurita rasa de sare
  • 250 gr mascarpone
  • 2 linguri de apa
  • 2 linguri pline de smantana mai grasa rece de la frigider
  • Crema de branza:
  • 250 gr branza de vaci
  • 250 gr ricotta
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3 galbenusuri de ou
  • Pentru ornat:
  • parmezan ras
  • ardei rosu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si ardei:

Pregatim blatul:


In vasul de framantat punem faina cernuta , apoi mascarpone si apa, apoi si smantana si incepem sa framantam pana incorporam bine ingredientele si obtinem un aluat din care formam o bila. Infoliem aluatul si-l dam la rece 30 de minute pana pregatim compozitia.


In vasul de mixer amestecam ingredientele pentru umplutura.


Scoatem aluatul si il intindem cu mana in tava unsa cu ulei. Adaugam si umplutura, radem parmezanul( fiecare pune cat doreste) si apoi punem si ardeiul taiat rondele si dam la cuptor pana se rumeneste. Eu am pus la 200 grade pentru 30 de minute.


Taiem cand se raceste...si avem o tarta foarte gustoasa!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Cris2711 1

31.07.2011, 13:15

vai,vai,vai ce imi faci

adry88 1

05.08.2011, 12:11

arata bn

tanyapatap 1

05.10.2011, 16:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi umpluti