Tarta cu branza si ardei

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2011 | 6525 vizualizari

 

Imi plac foarte mult tartele sarate cu branza si in seara asta am probat o tarta foarte gustoasa...cu branza si ardei...

 

INGREDIENTE

  • Blat:  
  • 350 gr faina
  • o lingurita rasa de sare
  • 250 gr mascarpone
  • 2 linguri de apa
  • 2 linguri pline de smantana mai grasa rece de la frigider
  • Crema de branza:
  • 250 gr branza de vaci
  • 250 gr ricotta
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3 galbenusuri de ou
  • Pentru ornat:
  • parmezan ras
  • ardei rosu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si ardei:

Pregatim blatul:


In vasul de framantat punem faina cernuta , apoi mascarpone si apa, apoi si smantana si incepem sa framantam pana incorporam bine ingredientele si obtinem un aluat din care formam o bila. Infoliem aluatul si-l dam la rece 30 de minute pana pregatim compozitia.


In vasul de mixer amestecam ingredientele pentru umplutura.


Scoatem aluatul si il intindem cu mana in tava unsa cu ulei. Adaugam si umplutura, radem parmezanul( fiecare pune cat doreste) si apoi punem si ardeiul taiat rondele si dam la cuptor pana se rumeneste. Eu am pus la 200 grade pentru 30 de minute.


Taiem cand se raceste...si avem o tarta foarte gustoasa!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Cris2711 1

31.07.2011, 13:15

vai,vai,vai ce imi faci

adry88 1

05.08.2011, 12:11

arata bn

tanyapatap 1

05.10.2011, 16:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu legume in vas roman la cuptor