Tarta cu branza si fructe de padure

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 15 Iun 2016 | 982 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ne sunt necesare următoarele ingrediente: Pentru blat:

  • 500 gr făină albă de grâu
  • o linguriţă cu bicarbonat
  • 25 gr drojdie uscată
  • 50 gr unt sărat
  • Două ouă mari
  • 2 linguri cu zahăr
  • 50 ml apă rece
  • coaja rasa de lamaie si portocala

Pentru umplut:

  • 200 gr fructe de pădure (proaspete sau congelate): affine, coacăze, mure şi zmeură
  • 250 gr branza proaspata de vaci
  • 3 oua mari
  • 4 linguri cu zahar tos (asud upa gust)
  • 2 linguri cu smantana sau iaurt cremos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si fructe de padure:

Se cerne făină, se adaugă ouăle, zahărul şi untul. Se presară bicarbonatul şi drojdia.Se presara coaja rasa de lamaie si portocala.


Se toarnă apa şi se frământă un aluat elastic, nelipicios.


Se ţine la rece aproximativ două ore, după care se întinde o foaie nu foarte groasă şi se aşază într-o tavă rotunda tapetată cu hârtie de copt.


Branza proaspata de amesteca cu ouale, cu zaharul si cu smantana sau iaurtul. Se omogenizeaza si se toarna peste aluatul din tava.


Se adauga deasupra fructele de padure.


Se coace la 160 de grade aproximativ, pana ce compozitia se leaga si se rumeneste frumos.


După răcire se presară zahăr tos.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

diaconta 1

20.06.2016, 19:18

pe placul meu

RuxyRux 1

22.06.2016, 22:13

Wow! Arata delicios Dya!

Dya Daniela Andrei 1

23.06.2016, 22:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Briose/ chec cu portocale si mar