Tarta cu branza si mac

de yammy in Prajituri, 28 Mai 2009 | 10281 vizualizari

 

Nu pot sa descriu gustul in guvinte...dar pe mine tarta asta m-a cucerit :D

 

INGREDIENTE

Pt aluat:
  • 250 gr faina
  • 75 gr zahar
  • 1 plic zahar vaniliat
  • 1 ou
  • 125 gr unt rece
  • 1 plic praf de copt
Umplutura:
  • 150 gr mac + 100 gr zahar pudra
  • 7 lg lapte 
  • 4oua
  • 100 gr zahar
  • 300 gr branza de vaci
  • 75 gr unt moale
  • 1 plic budinca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si mac:

Pt aluat:
-se amesteca toate ingredientele, se framanta
-aluatul rezultat se da la rece 30 min
-se intinde in tava de copt si se inteapa cu furculita

Umplutura:
-macul macinat si laptele se toarna peste foaie se da 10 min la cuptor (185 garade)
-
-se amesteca branza cu zaharul, untul, praful de budinca, galbenusurile
-se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor in crema
-se toarna crema peste blat si se coace in continuare pana cand se coace blatul

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (8)

ANCA 1

29.05.2009, 19:56

danygospodina 1

30.05.2009, 20:22

Ce bine ca nu ai descris gustul in cuvinte ! Ti-am hapait pandispanul cu mac, iar asta cu siguranta e de ... bucataras de bucataras.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune si branza de vaci