Tarta cu capsune si cirese cu Green Sugar

de -Licurici- in Dulciuri, 27 Mai 2016 | 539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
    • 350 g faina;
    • 200 g unt;
    • 2 galbenusuri;
    • o lingura Green Sugar;
    • 2 lingurita coaja de portocala.
  • Pentru umplutura:
    • 500 g capsune;
    • 500 g cirese;
    • 100 g Green Sugar;
    • o lingurita coaja de portocala;
    • o lingurita esenta de migdale.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsune si cirese cu Green Sugar:


  1. Faina se cerne si se amesteca cu restul de ingrediente.

  2. Se framanta aluatul, pana se leaga, apoi se baga la frigider pentru cel putin o ora.

  3. Intre timp, fructele se lasa cu zahar. (Capsunele se taie in jumatati, iar la cirese se scot samburii).

  4. Dupa ce s-a lasat putina zeama, se fierb fructele 10 min, apoi se adauga esenta de migdale si coaja de portocala si se opreste focul.

  5. Cand se racesc fructele, se scoate aluatul de la frigider.

  6. Aluatul se imparte in dua parti, se mai framanta putin, apoi se intind foile cu sucitorul.

  7. Se pune o foaie intr-o forma de tarta, apoi se adauga umplutura.

  8. Daca este multa zeama de la fructe, nu se pune toata sau se presara putin gris pete aluat, apoi se pune umplutura.

  9. A doua foaie se pune deasupra sau se pot face diferite forme si se pun peste umplutura.

  10. Se da la cuptor, la foc potrivit, pentru 30-35min sau pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsune si cirese cu Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Gherca Daniela 1

30.05.2016, 08:44

super buna!

-Licurici- 1

06.06.2016, 07:57

AdinaG 1

12.06.2016, 19:48

Yammy !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Jeleu din fructe de padure