Tarta cu capsuni

de GeorgiG in Prajituri, 20 Mai 2016 | 3759 vizualizari

 

Pentru ca tot e sezonul capsunilor.....

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 65 g zahar
  • 80 g ciocolata cu lapte
  • 80 g faina
  • 80 g unt
  • un praf de sare
  • un plic budinca vanilie
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 200 g ciocolata alba
  • 150 ml frisca lichida
  • 500 g capsuni
  • un plic Tort Gelee rosu
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni:

Topim untul cu ciocolata. Mixam ouale cu zaharul si praful de sare pana isi dubleaza volumul.


Peste oua adaugam ciocolata topita cu untul, apoi faina si amestecam bine.


Turnam compozitia in tava de tarta in care am pus hartie de copt.Introducem in cuptorul incins pentru aproximativ 20 de minute.


Lasam blatul sa se raceasca. Pregatim budinca conform indicatiilor de pe plic, folosind 300 ml lapte si 2 linguri de zahar.


Peste blatul rece punem budinca calduta. Lasam sa se raceasca bine.


Topim pe foc ciocolata alba cu frisca lichida. Lasam sa se raceasca, apoi o punem peste budinca de vanilie. Peste ciocolata alba asezam capsunile taiate pe jumatate. Pregatim un plic de Tort Gelee rosu si il distribuim peste capsuni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

23.05.2016, 20:45

Foarte buna!

dantes 1

02.06.2016, 06:26

Delicioasa!

Criss 1

02.06.2016, 11:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta delfin cu capsuni si banane