Tarta cu capsuni

de GeorgiG in Prajituri, 20 Mai 2016 | 3697 vizualizari

 

Pentru ca tot e sezonul capsunilor.....

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 65 g zahar
  • 80 g ciocolata cu lapte
  • 80 g faina
  • 80 g unt
  • un praf de sare
  • un plic budinca vanilie
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 200 g ciocolata alba
  • 150 ml frisca lichida
  • 500 g capsuni
  • un plic Tort Gelee rosu
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni:

Topim untul cu ciocolata. Mixam ouale cu zaharul si praful de sare pana isi dubleaza volumul.


Peste oua adaugam ciocolata topita cu untul, apoi faina si amestecam bine.


Turnam compozitia in tava de tarta in care am pus hartie de copt.Introducem in cuptorul incins pentru aproximativ 20 de minute.


Lasam blatul sa se raceasca. Pregatim budinca conform indicatiilor de pe plic, folosind 300 ml lapte si 2 linguri de zahar.


Peste blatul rece punem budinca calduta. Lasam sa se raceasca bine.


Topim pe foc ciocolata alba cu frisca lichida. Lasam sa se raceasca, apoi o punem peste budinca de vanilie. Peste ciocolata alba asezam capsunile taiate pe jumatate. Pregatim un plic de Tort Gelee rosu si il distribuim peste capsuni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

23.05.2016, 20:45

Foarte buna!

dantes 1

02.06.2016, 06:26

Delicioasa!

Criss 1

02.06.2016, 11:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de vanilie si capsuni