Prajitura Fanta

de MonaMimi in Prajituri, 18 Ian 2014 | 2162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • 90 ml ulei
  • crema:
  • 500 g branza de vaci
  • 200 g zahar pudra
  • 1 pachet unt
  • 1 esenta de vanilie
  • Glazura fanta:
  • 2 pachete de budinca de vanilie
  • 1 litru suc fanta
  • 4 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Fanta:

Mixam ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam uleiul in fir subtire, mixam bine. Faina cernuta cu cacao si praful de copt se adauga peste compozitia de oua amestecand usor. Tapetam o tava 25/30 cm cu hartie de copt, turnam compozitia in ea, tava o punem in cuptorul preincalzit la foc mic pt 20-25 minute. Facem testul cu scobitoarea, se lasa blatul la racit.


Pregatim budincile conform instriuctiunilor de pe plic, doar ca vom inlocui laptele cu suc fanta.


Intr-un vas mixam branza de vaci cu unt, zahar pudra si esenta de vanilie, pana crema devine pufoasa. Intindem crema peste blatul rece apoi turnam deasupra budinca de fanta calduta.


Punem prajitura la rece 2-3 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Fanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MonaMimi 1

18.01.2014, 23:57

MotanLaOale 1

19.01.2014, 09:57

MonaMimi 1

19.01.2014, 11:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura saseasca cu branza dulce