Pasca cu branza de vaci si ciocolata.

de Ksenya in Prajituri, 4 Mai 2013 | 2589 vizualizari

 

Anul acesta am vrut sa fac o altfeli de pasca decat cea din anul precedent "Pasca cu branza fara aluat".Aceasta e rapida,delicioasa,fina si cu putine ingrediente.Am reusit ! Acu ,ca mi- am atins scopul meu,va prezint si voua aceasta reteta minunata, cu mult drag.

Pofta mare si sarbatori fericite!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat :
  • 300 g faina alba
  • 125 g de unt
  • 125 g de zahăr
  • 130 g unt rece ,taiat cubulete
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 ou
  • Pentru umplutura:
  • 500 g braza de vaci dulce/cremoasa
  • 2 oua
  • 125 g zahar
  • vanilie
  • 150 g ciocolata rupta bucati ,maruntita cu cutitul
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza de vaci si ciocolata.:

Incepem cu aluatul, punem toate ingredientele intr-un castron si facem o coca pe care o dam la frigider invelita cu o folie, pentru 35 minute.


Intre timp pregatim umplutura :


Amestecam cu o paleta toate ingredientele ,la urma adaugam ciocolata.


Intindem coca pe o planseta, apoi o punem in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, turnam compozitia si dam la cuptor, preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.


Se scoate din cuptor si se lasa la racit. Se taie numai atunci, cand pasca este complet racita.


 

TIPS-URI

1

In loc de vanilie se poate inlocui cu coaja de lamaie sau rom, dupa preferinte.

2

Se poate orna cu zahar pudra sau fulgi de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza de vaci si ciocolata." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

04.05.2013, 17:15

Minunata! Paste Fericit!

Micutza Luana 1

04.05.2013, 18:45

suuper

Krystyan Trendy 1

12.11.2013, 08:26

minunata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piersicute
  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

RETETA RECOMANDATA
Cozonac pufos si delicios