Pasca cu branza de vaci si ciocolata.

de Ksenya in Prajituri, 4 Mai 2013 | 1911 vizualizari

 

Anul acesta am vrut sa fac o altfeli de pasca decat cea din anul precedent "Pasca cu branza fara aluat".Aceasta e rapida,delicioasa,fina si cu putine ingrediente.Am reusit ! Acu ,ca mi- am atins scopul meu,va prezint si voua aceasta reteta minunata, cu mult drag.

Pofta mare si sarbatori fericite!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat :
  • 300 g faina alba
  • 125 g de unt
  • 125 g de zahăr
  • 130 g unt rece ,taiat cubulete
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 ou
  • Pentru umplutura:
  • 500 g braza de vaci dulce/cremoasa
  • 2 oua
  • 125 g zahar
  • vanilie
  • 150 g ciocolata rupta bucati ,maruntita cu cutitul
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza de vaci si ciocolata.:

Incepem cu aluatul, punem toate ingredientele intr-un castron si facem o coca pe care o dam la frigider invelita cu o folie, pentru 35 minute.

Intre timp pregatim umplutura :

Amestecam cu o paleta toate ingredientele ,la urma adaugam ciocolata.

Intindem coca pe o planseta, apoi o punem in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, turnam compozitia si dam la cuptor, preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.

Se scoate din cuptor si se lasa la racit. Se taie numai atunci, cand pasca este complet racita.

 

 

TIPS-URI

1

In loc de vanilie se poate inlocui cu coaja de lamaie sau rom, dupa preferinte.

2

Se poate orna cu zahar pudra sau fulgi de ciocolata

RETETA IN IMAGINI

Pasca cu branza de vaci si ciocolata.-0
Pasca cu branza de vaci si ciocolata.-1
Pasca cu branza de vaci si ciocolata.-2
Pasca cu branza de vaci si ciocolata.-3
Pasca cu branza de vaci si ciocolata.-4
Pasca cu branza de vaci si ciocolata.-5
Pasca cu branza de vaci si ciocolata.-6
Pasca cu branza de vaci si ciocolata.-7
Pasca cu branza de vaci si ciocolata.-8
Pasca cu branza de vaci si ciocolata.-9

COMENTARII (17)

Rux

Rux 1

04.05.2013, 17:15

Minunata! Paste Fericit!

Micutza Luana

Micutza Luana 1

04.05.2013, 18:45

suuper

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

12.11.2013, 08:26

minunata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!