Chec din albusuri

de MIUTA in Prajituri, 23 Mar 2011 | 3315 vizualizari

 

Am luat reteta de la MotanLaOale si nu-mi pare rau ca am facut checul deoarece o sa fac mai des.De multe ori aruncam albusul nestiind la ce sa-l folosesc,ma bucur de aceasta idee extraordinara.Multumesc MotanLaOale,nu mi-a iesit la fel de colorat ca al tau ca mi-a fost lene sa tai cateva cubulete de rahat,dar a fost delicios.

 

INGREDIENTE

  • un pahar de albusuri
  • un pahar zahar
  • un pahar faina
  • un pahar stafide
  • 2 linguri de mac
  • 1/2 praf de copt
  • 50 g ulei
  • 2 plicuri vanilie
  • sucul si coaja de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri:

Se bat albusurile spuma cu cana de zahar,se adauga vanilia,coaja de lamaie,praful de copt stins in sucul de lamaie,uleiul si stafidele.La sfarsit se adauga faina,macul si se amesteca usor.Se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Checul se tine la cuptor cca 40-50 minute la foc mic.Dupa ce e scos din cuptor si s-a racit se poate da cu zahar pudra.Eu nu l-am dat cu zahar pudra sa nu fie prea dulce.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

cristiana40 1

24.03.2011, 22:17

Miuta,arata ff bine,fapt pt. care mi-am notat reteta si il voi face sigur de Pasti din albusurile care imi raman de la cozonaci.

Cris2711 1

24.03.2011, 22:22

super delicios ti-a iesit,vreau

adry88 1

09.06.2011, 15:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan fin cu iaurt si stafide