Tarta cu capsuni si fructe de padure

de Rocsi in Dulciuri, 10 Mai 2010 | 3350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 2 oua si 3 albusuri
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 esenta rom
  • 1 praf de copt
  • crema:
  • 400 ml lapte
  • 5 galbenusuri
  • 130 gr zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 esenta vanilie
  • 20 gr unt
  • decor
  • 1 plic tort gelee rosu
  • capsuni proaspete
  • o mana fructe de padure(*eu am avut congelate)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni si fructe de padure:

Ouale si albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul.


dupa ce le-ati batut bine se adauga praful de copt stins cu zeama de lamaie,esenta de rom,faina si cacaoa.


compozitia obtinuta se pune intr-o tava de tarta ,tapetata cu hartie de copt.


se da la cuptor30-35min.


intre timp preparam crema.


galbenusurile se freaca cu zaharul si faina.


se adauga treptat peste laptele fierbinte.


vasul se pune pe baie de aburi si se amesteca in continuare pana se ingroasa ca o budinca.


cand e gata se ia de pe foc,se pune untul si se amesteca pana se raceste crema.la final se adauga vanilia.


blatul de tarta se insiropeaza putin si peste se pune crema rece.


capsunile se spala bine si se taie felii.


fructele de padure se toaca marunt.


peste crema se pun fructele dupa preferinta.


plicul tort gelee se face conform instructiunilor si se toarna peste fructe.


se da la rece apoi se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsuni si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (22)

Dana Cristea - pusikmea 1

11.05.2010, 20:50

epurasha2bb 1

14.05.2010, 10:50

acum fac si eu! ii duc lui Deea!

Rocsi 1

14.05.2010, 11:04

spor la treaba roberta...sper sa iti placa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi Strasbourg