Tarta cu carne, usturoi verde si verdeata, in foietaj

de Ancutsa in Mancaruri cu carne, 8 Apr 2019 | 622 vizualizari

 

Pentru această tartă am folosit amestec rămas de la chiftele și un aluat foietaj pentru că îmi place mult textura lui crocantă. Am garnisit-o cu cașcaval ras și roșii cherry, care s-au ars un pic, dar nu a fost o problemă, pentru că le-am curățat pielițele.

 

INGREDIENTE

  • 6 foi de foietaj,
  • 400 g carne de porc,
  • 1/2 linguriță cimbru,
  • Sare, după gust,
  • Frunzele de la o legătura de usturoi verde,
  • 1 ceapă albă,
  • 1 morcov,
  • 1 cartof,
  • 1 ou,
  • Câteva fire de pătrunjel și de mărar,
  • 3 linguri ulei,
  • Pentru decor: 100 g cașcaval ras și câteva roșii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu carne, usturoi verde si verdeata, in foietaj:


Se lasă foietajul la dezghețat, la temperatura camerei.


Se ung câteva foi de foietaj cu puțin ulei, se împăturesc și se așază cu grijă într-o tavă de tartă, pregătită cu foaie de copt.


Pentru umplutură eu am folosit amestec rămas de la chiftele. Dacă nu aveți, se poate pregăti astfel: se dau la mașina de tocat: carnea de porc, legumele și verdeața spălate înainte. Se condimentează cu sare și cimbru. Se adaugă și un ou și se amestecă.


Se întinde umplutura peste foietaj, nivelând cu o spatulă.


Se presară cașcaval ras și se decorează cu roșii cherry tăiate felii.


Se dă tarta la cuptorul preîncălzit, la foc mic, aprox 45 de minute sau până se rumeneşte.



Poftă Bună!



Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/04/tarta-cu-carne-usturoi-si-verdeata-in.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne, usturoi verde si verdeata, in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Oana 1

09.04.2019, 16:41

Iami! Merge si in loc de drob pentru Paste!

Ancutsa 1

09.04.2019, 21:46

Daniela

Ancutsa 1

09.04.2019, 21:46

Oana, iti multumesc mult, ma bucur ca iti place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne şi dovlecei