Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza

de Constelatialeu in Prajituri, 16 Ian 2014 | 3850 vizualizari

 

Eu acum testez noul aparat foto,pana ma dumiresc eu ce si cum functioneaza...

 

INGREDIENTE

  • 500 g aluat cu osanza
  • 140 g Ceva Fin pufos
  • 200 g branza dulce
  • 100 g stafide aurii
  • 150 g zahar
  • 5 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza:

Intr-o tava rotunda diametru 28 cm tapetata cu hartie de copt asezam aluatul pe care l-am intins in foaie rotunda.

Branza dulce, ceva fin pufos, zaharul, ouale si stafidele se amesteca pana devin o compozitie omogena. Aceasta compozitie se toarna peste aluat si se da tava la cuptor cca 30 min la foc moderat.

TIPS-URI

1

foaia e bine sa o intepam din loc in loc inainte sa turnam compozitia de branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata si crema de branza