Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza

de Constelatialeu in Prajituri, 16 Ian 2014 | 2016 vizualizari

 

Eu acum testez noul aparat foto,pana ma dumiresc eu ce si cum functioneaza...

 

INGREDIENTE

  • 500 g aluat cu osanza
  • 140 g Ceva Fin pufos
  • 200 g branza dulce
  • 100 g stafide aurii
  • 150 g zahar
  • 5 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza:

Intr-o tava rotunda diametru 28 cm tapetata cu hartie de copt asezam aluatul pe care l-am intins in foaie rotunda.


Branza dulce, ceva fin pufos, zaharul, ouale si stafidele se amesteca pana devin o compozitie omogena. Aceasta compozitie se toarna peste aluat si se da tava la cuptor cca 30 min la foc moderat.

 

TIPS-URI

1

foaia e bine sa o intepam din loc in loc inainte sa turnam compozitia de branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Alina26 1

17.01.2014, 12:22

foarte buna!!!

simona72 1

17.01.2014, 13:01

Te-ai dat pe tarte....sti ca-mi place daca-i cu branza!

Lia_ 1

17.01.2014, 20:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de biscuiti si miez de lapte