Tartă cu ciocolată, cocos şi migdale

de Satisfyyourcravings in Prajituri, 2 Dec 2012 | 1420 vizualizari

 

O tartă al cărei blat nu necesită coacere şi care combină două ingrediente ce nu pot da greş: ciocolată şi cocos

 

INGREDIENTE

  • 200 grame fulgi de cocos
  • 150 grame fulgi de migdale
  • sucul de la 1/2 portocală
  • 1 lingură miere
  • 200 grame ciocolată neagră tăiată în bucăți mici
  • 2 linguri creme fraiche
  • 20 grame unt la temperatura camerei
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu ciocolată, cocos şi migdale:

Se încălzește sucul de portocală și se amestecă cu mierea. Se adaugă fulgii de cocos și 100 de grame de fulgi de migdale și se amestecă până la omogenizare. Se tapetează două forme cu diametrul de 6 cm cu aluatul obținut. Se așează cele 50 de grame rămase de fulgi de migdale peste aluat din forme ca în imagine. Se lasă la frigider 2 ore.


Se încălzește creme fraiche având grijă să nu fiarbă și se adaugă peste ciocolată. Se amestecă până la omogenizare, împreună cu untul.


Se răstoarnă ciocolata topită peste aluatul rece din cele două forme. Se lasă la frigider pentru 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu ciocolată, cocos şi migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

02.12.2012, 18:26

Bunaaaa

Sim0na 1

02.12.2012, 20:32

delicioasa!!!

Panacris 1

03.12.2012, 09:52

Super delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata