tarta cu ciocolata si visine

de pana_luminita in Dulciuri, 18 Dec 2009 | 4437 vizualizari

 

Briosa gigant am taiata-o feli si am facut crema de ciocolata si asa a ajuns tarta cu ciocolata cu visine............ :))

 

INGREDIENTE

  • Crema
  • 250ml lapte,
  • 250g zahar,
  •  1 buc ou,
  •  250g unt,
  • 50g cacao,
  •  esenta de rom
  • sirop
  • 100ml apa
  • 100 gr zahar ( 5 ling de zahar)
  • esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tarta cu ciocolata si visine:

Crema:

Frecam zaharul cu oul, se adauga laptele si se aseaza pe foc moderat, amestecand mereu, pana  cand compozitia  se ingroasa , se opreste focul si se lasa sa se raceste crema obtinuta. Apoi untul se amesteca cu crema  pana cand se obtine o crema omogena . Se adauga cacaua si esenta de rom si se omogenizeaza.

Sirop:

punem apa impreuna cu zaharul la fiert , dupa adaugam esenta de rom , cu acest sirop vom insitopa feliile de briosa

decor:

visine din visinata

blat:

este briosa'' gigant''

Daca ti-a placut reteta noastra "tarta cu ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

pana_luminita 1

18.12.2009, 20:57

Teo 1

18.12.2009, 21:10

sunt sigura ca e buna, visinele dau gustul savuros prajiturii si imprastie eventual greata cremei;

pana_luminita 1

19.12.2009, 21:08

da a fost tare gustoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Desert saraberne