tarta cu ciocolata si visine

de pana_luminita in Dulciuri, 18 Dec 2009 | 4120 vizualizari

 

Briosa gigant am taiata-o feli si am facut crema de ciocolata si asa a ajuns tarta cu ciocolata cu visine............ :))

 

INGREDIENTE

  • Crema
  • 250ml lapte,
  • 250g zahar,
  •  1 buc ou,
  •  250g unt,
  • 50g cacao,
  •  esenta de rom
  • sirop
  • 100ml apa
  • 100 gr zahar ( 5 ling de zahar)
  • esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tarta cu ciocolata si visine:

Crema:


Frecam zaharul cu oul, se adauga laptele si se aseaza pe foc moderat, amestecand mereu, pana cand compozitia se ingroasa , se opreste focul si se lasa sa se raceste crema obtinuta. Apoi untul se amesteca cu crema pana cand se obtine o crema omogena . Se adauga cacaua si esenta de rom si se omogenizeaza.


Sirop:


punem apa impreuna cu zaharul la fiert , dupa adaugam esenta de rom , cu acest sirop vom insitopa feliile de briosa


decor:


visine din visinata


blat:


este briosa'' gigant''

 
Daca ti-a placut reteta noastra "tarta cu ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

pana_luminita 1

18.12.2009, 20:57

Teo 1

18.12.2009, 21:10

sunt sigura ca e buna, visinele dau gustul savuros prajiturii si imprastie eventual greata cremei;

pana_luminita 1

19.12.2009, 21:08

da a fost tare gustoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

7845 puncte

Constelatialeu

5535 puncte

RODIMUR

3785 puncte

lucy2002

3519 puncte

Rocsi

3467 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pere umplute in foietaj