tarta cu ciocolata si visine

de pana_luminita in Dulciuri, 18 Dec 2009 | 3224 vizualizari

 

Briosa gigant am taiata-o feli si am facut crema de ciocolata si asa a ajuns tarta cu ciocolata cu visine............ :))

 

INGREDIENTE

  • Crema
  • 250ml lapte,
  • 250g zahar,
  •  1 buc ou,
  •  250g unt,
  • 50g cacao,
  •  esenta de rom
  • sirop
  • 100ml apa
  • 100 gr zahar ( 5 ling de zahar)
  • esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tarta cu ciocolata si visine:

Crema:


Frecam zaharul cu oul, se adauga laptele si se aseaza pe foc moderat, amestecand mereu, pana cand compozitia se ingroasa , se opreste focul si se lasa sa se raceste crema obtinuta. Apoi untul se amesteca cu crema pana cand se obtine o crema omogena . Se adauga cacaua si esenta de rom si se omogenizeaza.


Sirop:


punem apa impreuna cu zaharul la fiert , dupa adaugam esenta de rom , cu acest sirop vom insitopa feliile de briosa


decor:


visine din visinata


blat:


este briosa'' gigant''

 
Daca ti-a placut reteta noastra "tarta cu ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

pana_luminita 1

18.12.2009, 20:57

Teo 1

18.12.2009, 21:10

sunt sigura ca e buna, visinele dau gustul savuros prajiturii si imprastie eventual greata cremei;

pana_luminita 1

19.12.2009, 21:08

da a fost tare gustoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuci si vanilie