Tarta cu ciuperci si nuci

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2013 | 2856 vizualizari

 

Reteta este luata din revista click pofta buna

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 300 g faina
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • un praf de sare

Pentru umplutura:

  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 50 g nuci
  • 100 g bacon
  • 2 linguri de ulei
  • cascaval pentru gratinat
  • putin parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci si nuci:

Se prepara aluatul:


Se amesteca faina cu oul si untul taiat cuburi.Se framanta pana se obtine o compozitie moale,ca de miez de paine.Se pune intr-o folie alimentara si se lasa 30 minute la frigider.


Pentru umplutura:


Se taie ceapa feliute subtiri si se pune la calit in ulei de masline.


Ciuperciile se curata de pielite,se spala sub jet de aoa rece si se taie in patru daca sunt mici,daca aveti ciuperci mari le taiati feliute.


Se adauga peste ceapa calita si se lasa sa scada zeama lasata de ciuperci.


Condimentam cu sare.piper si busuioc si adaugam baconul taiat cuburi .


Se lasa cateva minute si se ia de pe foc.


Intr-o tava rontunda punem hartie de copt,punem aluatul si il intindem bine.


Deasupra punem amestecul de ciuperci si bacon,punem nuciile maruntite(sau rupte in bucatele mai mici),radem cascaval si presaram si parmezan.


Se da la cuptor pentru 40 minute.

 

TIPS-URI

1

Se serveste atat cald cat si rece cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (58)

Bya Ralu 1

01.12.2013, 15:35

multumesc bianca

Micutza Luana 1

02.12.2013, 17:48

ce bine arataaaaaa

Bya Ralu 1

02.12.2013, 18:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu dovlecel si branza