Tarta cu dulceata si nuci

de elena1988 in Prajituri, 4 Noi 2010 | 2989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr de faina
  • 200 gr de unt
  • 100 gr de zahar
  • 3 galbenusuri
  • un praf de sare
  • coaja de lamaie
  • un borcan de dulceata de visine
  • 400 gr de nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dulceata si nuci:

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, cu untul topit, coaja de lamaie si faina, sarea. Se framanta aluatul si se da la rece 1 ora, nucile se dau la cuptor pentru 10 minute.



Se scoate aluatul din frigider si se intinde cu sucitorul, se aseaza in tava se pune compozitia de nuci amestecata cu dulceata, si deasupra se fac niste grilaje din aluat si se baga la cuptor pana cand se rumeneste deasupra.



Eu am lasat-o mai mult si sa cam ars un pic deasupra :(

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dulceata si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

04.11.2010, 20:10

onuta 1

04.11.2010, 23:53

imi place mult reteta asta.

elena1988 1

25.02.2011, 19:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine, nuci si ciocolata