Tarta cu fructe

de Moni_alex in Dulciuri, 13 Iun 2015 | 6276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • 125 g zahar tos
  • 125 g faina
  • 3 oua
  • un praf de sare
  • o lingurita rasa praf de copt
  • 1 plic zahar vanilinat
  • un pachet crema pentru tarte Dr Oetker
  • 250 ml lapte
  • un plic tort-gelee dr Oetker
  • 250 ml zeama de compot sau zeama de compot+apa
  • 2 linguri de zahar
  • o bucata de kiwi
  • un compot de piersici decojite
  • 5-6 capsuni
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Faina se amesteca cu praful de copt, sarea, zaharul tos si zaharul vanilinat.

Se adauga untul moale si ouale cate unul si se mixeaza bine compozitia.

Se toarna compozitia intr-o tava rotunda cu diametru de 25 cm tapetata cu hartie de copt si se coace 30-40 minute la 180 grade Celsius.

Pentru crema se amesteca continutul plicului cu 250 ml lapte rece si se mixeaza pana se omogenizeaza bine. Crema obtinuta se toarna imediat peste compozitia de tarta rece.

Piersicile din compot se scurg bine si se taie feliute.

Kiwi se curata de coaja, se taie feliute, la fel si capsunile.

Se orneaza tarta cu feliutele de fructe taiate.

Se pregateste gelatina:continutul unul plic Tort-gelee se amesteca cu 2 linguri de zahar, se adauga zeama de la compot amestecandu-se cu telul si se pune la fiert cca 1-2 min.

Gelatina se toarna peste fructe in mijloc si se distribuie catre margini.

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

se poate face orice combinatie de fructe proaspete sau din compot dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura paradis ( varianta mea)