Tarta cu fructe si budinca de vanilie

de Georgiana78 in Prajituri, 27 Feb 2013 | 5105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUAT:
  • 150 gr faina
  • 100 gr unt rece(margarina, untura)
  • 2 lingurite zahar
  • 1 galbenus
  • 4 linguri apa rece
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
  • CREMA(BUDINCA):
  • 1 plic budinca vanilie preparat dupa instructiunile de pe plic
  • DECOR:
  • fructe dupa preferinta - eu am avut ananas, capsuni, banane
  • 1/2 lingurita gelatina pt prajituri
  • 2 linguri zahar
  • 2-3 linguri apa, compot, suc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe si budinca de vanilie:

ALUAT:

- am framantat un aluat din toate ingredientele, l-am infasurat in folie alimentara si l-am lasat la frigider 30 min.

- am luat aluatul de la rece si l-am intins in tava de tarta unsa cu unt inclusiv pe marginile acesteia, l-am intepat cu furculita si l-am copt 10-15 min la 180 grade

- am lasat aluatul sa se raceasca in forma dupa care l-am scos si l-am asezat pe un platou

- in aluatul de tarta copt am rasturnat budinca gata preparata si racorita

- peste budinca am ornat cu fructele taiate felii

- Am fiert gelatina cu zaharul si apa pana s-a topit zaharul si fierbinte am turnat-o peste fructe

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe si budinca de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu fructe