Tarta cu fructe si budinca de vanilie

de Georgiana78 in Prajituri, 27 Feb 2013 | 3555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUAT:
  • 150 gr faina
  • 100 gr unt rece(margarina, untura)
  • 2 lingurite zahar
  • 1 galbenus
  • 4 linguri apa rece
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
  • CREMA(BUDINCA):
  • 1 plic budinca vanilie preparat dupa instructiunile de pe plic
  • DECOR:
  • fructe dupa preferinta - eu am avut ananas, capsuni, banane
  • 1/2 lingurita gelatina pt prajituri
  • 2 linguri zahar
  • 2-3 linguri apa, compot, suc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe si budinca de vanilie:

ALUAT:


- am framantat un aluat din toate ingredientele, l-am infasurat in folie alimentara si l-am lasat la frigider 30 min.


- am luat aluatul de la rece si l-am intins in tava de tarta unsa cu unt inclusiv pe marginile acesteia, l-am intepat cu furculita si l-am copt 10-15 min la 180 grade


- am lasat aluatul sa se raceasca in forma dupa care l-am scos si l-am asezat pe un platou


- in aluatul de tarta copt am rasturnat budinca gata preparata si racorita


- peste budinca am ornat cu fructele taiate felii


- Am fiert gelatina cu zaharul si apa pana s-a topit zaharul si fierbinte am turnat-o peste fructe

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe si budinca de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

alilianaa 1

27.02.2013, 22:32

combinatie-of, of

Veronica22 1

28.02.2013, 07:38

O bunatate

Georgiana78 1

28.02.2013, 12:51

Va multumesc si ma bucur ca v-a placut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si afine