Tarta cu legume

de kamely in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2015 | 4962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie de placinta ( foietaj)
  • 100g branza Emmentaler Delaco
  • 1 vanata de 300g
  • 1 dovecel de 450 g
  • 2 ardei
  • 300 g rosii cherry
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 oua
  • 1 lingura de smantana
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume:

Asezati foaia de placinta in forma,intepati din loc in loc cu o furculita, puneti deasupra o foaie de copt peste care asezati o greutate, (fasole) si coaceti 10-15 minute la 180 grade.

Intre timp feliati subtire vanata, dovlecelul si ardelul si  le coaceti pe un gratar, rand pe rand, desigur si rosiile le puteti coace putin.

Tocati ceapa fin iar morcovul il dati prin razatoare. Puneti uleiul la incis si le caliti putin.

Puneti intr-un castron branza rasa, 2 oua, ceapa si morcovul calite si smantana. Se amesteca totul, se sareaza si pipereaza dupa gust.

Turnati compozitia peste foaia  coapta pe jumatate si asezati legumele rulate, intercaland cu rosii cherry.

Ungeti tarta cu ou batut, presarati oregano si inca putin emmentaler si coaceti la 180 grade , timp de 45 minute.

TIPS-URI

1

Legumele pregatite la gratar se pot taia cubulete si se pot amesteca in compozitia cu ou si smantana

2

se pot folosi si alte legume

3

Este absolut delicioasa si calda si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gulas de porc cu cartofi si galuste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti