Tarta cu legume si bacon

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2012 | 2278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 250 g faina
  • 125 g branza de vaci
  • 5 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Umplutura:
  • 250 g brocoli
  • 100 g bacon feliat
  • 250 g rosii cherry
  • 1 ou;
  • 1 galbenus
  • 100 g cascaval ras
  • 250 ml smantana
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si bacon:

Pentru aluat, se amesteca branza de vaci cu ulei, sare si ou; se inglobeaza faina amestecata cu praf de copt si se framanta. Aluatul se da la frigider 30 de minute. Se unge o forma (26 cm) si se tapeteaza cu faina.


Se intinde o foaie de aluat, se aseaza in forma si se ridica marginea. Se inteapa blatul cu furculita in mai multe locuri.


Pentru umplutura:


Se spala brocoli, se taie cotoarele si se separa buchetelele; se taie felii si se fierb in apa cu sare cca. 4 minute.. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Baconul se taie bucatele.


Se incinge cuptorul la 180 grade. Se repartizeaza pe blat legumele si baconul. Separat, se bate oul cu galbenus, smantana, cascaval, sare si piper; se toarna peste legume si se coace tarta cca. 45 de minute.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

aalliinnaa07 1

19.09.2012, 23:48

sanatoasa si gustoasa!

Maria68 1

20.09.2012, 10:29

Multumesc mult fetelor

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu ou