Mini langosi cu branza si marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2014 | 4198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 ou
  • 350 gr. faina alba
  • 1 plic drojdie uscata
  • 2 linguri cu varf branza dulce de vaci
  • 1 lingurita zahar tos
  • 1/2 lingurita sare
  • 200 ml lapte caldut
  • 2-3 linguri ulei
  • Umplutura:
  • cca 200 gr. branza telemea de oaie rasa
  • 3 linguri branza dulce de vaci
  • marar verde tocat dupa gust
  • in plus:
  • cca 300-400 ml ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini langosi cu branza si marar:

Laptele caldut se pune intr-un vas incapator cu drojdia uscata, zaharul si 1/2 lingurita sare. Adaugam oul, branza de vaci si faina. Amestecam, framantam si obtinem un aluat elastic pe care-l vom lasa cca 1 ora la dospit.


Branza telemea o trecem pe razatoarea fina,apoi o amestecam cu branza dulce de vaci si cu mararul.


Dupa ce aluatul a fost lasat la dospit 1 ora in loc ferit de curenti, acoperit cu un prosop curat de bucatarie, intindem aluatul pe masa infainata,apoi decupam cercuri.


Asezam amestec de branza pe fiecare cerc de aluat (doar pe jumatate din suprafata totala, vezi poze), acoperim apoi cu partea neunsa cu branza si cu ajutorul unei furculite lipim marginile,astfel incat la prajire branza sa nu iasa din langosi.


Punem uleiul intr-o cratita la incins, trecem langosii prin baie de ulei pana se rumenesc frumos,apoi ii scoatem pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini langosi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

robert_badica 1

08.08.2014, 11:02

buni...

Rocsi 1

08.08.2014, 11:04

Mai tu esti tare harnica, chiar si pe caldurile astea!

Panacris 1

12.08.2014, 14:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv mozaic