Tarta cu mere

de Lau in Prajituri, 5 Oct 2011 | 1391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 100 g unt
  • 1 galbenus
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri de zahar
  • 3 mere
  • 400 ml lapte
  • 5 linguri de zahar
  • 1 lingura faina
  • 1 plic gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere:

Amestecam untul cu faina si praful de sare pana devine un aluat sfaramicios. Adaugam galbenusul de ou si 2 linguri de apa, amestecam bine. Invelim coca cu o folie alimentara si dam la frigider 15 minute


Curatam merele si le taiem felii. Intindem coca, o asezam in tava, adaugam merele si dam la cuptor cca 30 minute. O lasam in tava cand este gata


Caramelizam zaharul, adaugam laptele amestecat cu faina, amestecam continuu pana se ingroasa. Gelatina o pregatim conform instructiunilor de pe plic(eu am folosit 3 linguri de apa) Cand s-a racit crema adaugam gelatina, amestecam si turnam peste mere si dam la frigider 2 ore dupa care o putem servi


Eu am adaugat nuca de cocos deasupra si zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

adry88 1

08.10.2011, 10:44

buna

Bya Ralu 1

06.02.2012, 23:18

buna

Lau 1

07.02.2012, 13:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura taraneasca cu mere