Tarta cu mere

de ianculubita in Dulciuri, 15 Apr 2013 | 3089 vizualizari

 

Are un gust delicios datorita aromelor din interior

 

INGREDIENTE

  • 5mere
  • 50g unt
  • 100g zahar brun
  • 150g faina
  • 1lingurita bicarbonat
  • 1ceasca cu nuci taiate
  • 1lingurita de amestec de condimente pentru prajituri(scortisoara,anason stelat pudra,cuisoare,ienibahar,nucsoara,toate macinate)
  • 100ml smantana
  • 1ou
  • 100g zahar tos
  • 100g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere:

Intr-un vas rotund topim 50g unt,adaugam zaharul brun presarat pe toata suprafata apoi asezam merele curatate si taiate felii

Intr-un bol batem bine oul cu zaharul tos,adaugam untul moale(100g),amestecam energic pana rezulta o crema pufoasa,adaugam smantana apoi faina amestecata cu bicarbonat,sare,condimentele si nucile taiate;omogenizam bine apoi rasturnam peste mere,nivelam suprafata si lasam la cuptor la foc mic 50min.

Dupa ce s-a copt o rasturnam si ornam cu frisca.

TIPS-URI

1

condimentele pentru prajituri se gasesc in comert,dar dupa cum scrie pe plic ce ingrediente contine,poate fiecare sa-si faca

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si aluat de foietaj