Tarta cu mere rase

de -Miti- in Prajituri, 24 Iul 2012 | 1704 vizualizari

 

Recomand acest desert simplu

 

INGREDIENTE

  • 100 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita coaja de citrice,rasa
  • 500 gr mere rase
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 lingura lapte
  • 50 gr fulgi de ovaz
  • 100 ml ulei
  • 1 varf sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere rase:

Se amesteca uleiul cu cele 2 linguri de lapte. Se adauga faina si sarea si se amesteca cu degetele, apoi se pune in forma de tarta, se inteapa cu o furculita se se da la cuptorul preincalzit, cam 15 minute.


Intre timp preparam umplutura. Se amesteca merele rase cu scortisoara,nucsoara,coaja de citrice rasa si zaharul. Daca merele sunt prea zemoase, se pot cali in prealabil, pana scade sucul.


Dupa ce s-a racit crusta, se adauga merele si se presara cu fulgi de ovaz.


Introducem forma in cuptor si se tine cam 25-30 de minute. Se serveste calda ,de preferat cu inghetata de vanilie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere rase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

24.07.2012, 18:47

ma urc in tren si vin la tine.

mirela0911 1

24.07.2012, 21:13

Daca e cu mere, clar e bun de tot!

iri_iri 1

24.07.2012, 22:18

chear daca merele sunt scumpe tot merita incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere