Tarta cu mere rase

de -Miti- in Prajituri, 24 Iul 2012 | 1886 vizualizari

 

Recomand acest desert simplu

 

INGREDIENTE

  • 100 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita coaja de citrice,rasa
  • 500 gr mere rase
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 lingura lapte
  • 50 gr fulgi de ovaz
  • 100 ml ulei
  • 1 varf sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere rase:

Se amesteca uleiul cu cele 2 linguri de lapte. Se adauga faina si sarea si se amesteca cu degetele, apoi se pune in forma de tarta, se inteapa cu o furculita se se da la cuptorul preincalzit, cam 15 minute.


Intre timp preparam umplutura. Se amesteca merele rase cu scortisoara,nucsoara,coaja de citrice rasa si zaharul. Daca merele sunt prea zemoase, se pot cali in prealabil, pana scade sucul.


Dupa ce s-a racit crusta, se adauga merele si se presara cu fulgi de ovaz.


Introducem forma in cuptor si se tine cam 25-30 de minute. Se serveste calda ,de preferat cu inghetata de vanilie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere rase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

24.07.2012, 18:47

ma urc in tren si vin la tine.

mirela0911 1

24.07.2012, 21:13

Daca e cu mere, clar e bun de tot!

iri_iri 1

24.07.2012, 22:18

chear daca merele sunt scumpe tot merita incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu mere și piersici - de post (blat dietetic)