Tarta cu mere verzi

de larisa_22 in Prajituri, 10 Sep 2013 | 847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mere
  • scortisoara
  • esenta vanilie si rom
  • 300 g zahar
  • 500 g faina
  • coaja de la o lamaie
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 50 g ulei
  • un plic drojdie uscata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere verzi:

Prima data curatam merele si le taiem bucati mai mari apoi le lasam pentru o ora cu scortisoara, zaharul, romul si vanilia.


In acest timp facem aluatul format din faina, drojdie, apa calda, coaja de la lamaie, ulei, un ou, apoi lasam la dospit.


Cand aluatul si-a dublat volumul, il intindem si facem o turta mare si subtire pe care o punem in tava unsa in prealabil cu unt. Dupa ce am format "cosuletul" punem merele scurse si mai adaugam putin zahar peste. Aluatul cate a ramas in afara tavii il dam peste mere apoi in ungem cu un ou si o lingurita de ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

karla 1

10.09.2013, 19:34

MotanLaOale 1

10.09.2013, 20:26

Rocsi 1

10.09.2013, 21:49

Foarte buna tarta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere de vara