Tarta cu mure

de Bucataras Dragos in Prajituri, 30 Iun 2009 | 7576 vizualizari

COMENTARII (26)

Sabina 1

30.06.2009, 22:07

Cam italiana reteta asta, Bucataras Dragos, daca intelegi ce vreau eu sa insinuez

Bucataras Dragos 1

30.06.2009, 23:00

Sabina 1

05.07.2009, 16:13

pacat

MazdaRX8 1

21.12.2009, 12:57

Merci Dragos pt comentariul pus pe reteta lui "pana luminita"! vad ca ai retete bine descrise si prezentate! BRAVO!
daca vrei sa vezi un site in care lectura unei retete e o placare deosebita si cu un bogat continut despre gastronomie in general, intra pe www.reteteleluiradu.ro
ai ce invata si de unde te inspira (precizez ca prietenul meu Radu nu e bucatar!!!).

fluturas 1

21.12.2009, 13:09

mda..am intrat si eu de curiozitate pe site-ul lui Radu...intr-adevar m-au incantat o gramada de preparate..si pozele sunt foarte reusite!

Bucataras Dragos 1

21.12.2009, 13:43

MazdaRX8 eu am vrut sa va impac, sa nu va mai certati si sper sa ca nu am gresit cu nimic. am sa urmaresc siteul Bucataras.ro in continuare pentru ca are o valoare sentimentala pentru mine si aici mi-am facut prieteni noi. Stiu de existenta siteului lui Radu si il urmaresc de ceva timp.
Nu va mai provocati la cearta prin comentarii si nici prin mesaje si incercati sa va intelegeti.

MazdaRX8 1

21.12.2009, 18:22

eu nu ma cert!
Ma uit ca poporul asta se crede cel mai tare din parcare, dar n-are nici macar 1% din cultura pe care o au altii priving arta culinara si gastronomica! habar n-au de tehnologie culinara etc etc, publica o gramada de prostii si se cred MARI BUCATARI ! D-aia am spus ca sunt GOSPODINE si nimic mai mult - mai ales ca scriu (prost) o reteta in 3 randuri si de care nici n-ai nevoie (mai fac si poze de proasta calitate)!
Multe mai avem de invatat si de implementat in mentalitatea romaneasca ca sa ajungem si noi in randul lumii! Pacat!

rivka 1

21.12.2009, 19:20

unele persoane pur si simplu nu merita atentie dar totusi sper ca moderatorii si proprietarii acestui site vor avea intelepciunea neceasara sa modereze acest site asa cum se cuvine...


gaby_duceag 1

21.12.2009, 19:43

MazdaRX8,ma bag si eu ca musca-n lapte.suntem aici sa respectam toate parerile,retetele,postarile..etc..si deci..o voi respecta si pe a ta.Nu ma regasesc in ceea ce ai scris in pagina Luminitei,,cu toate ca,poate,as putea,ma incadrez in parte..In fine..nu asta conteaza,nici nu sunt avocatul nimanui....insa..in comentariile sale,un drag si minunat bucatar,Jacob ,zicea atat de frumos ca el are respect pt fiecare femeie/barbat-bucatar care posteaza.Nu inseamna ca nu pui pasiune daca citesti de pe alt blog sau revista.Asa invatam.El explica ca arta pe care o vedem noi la el reprezinta 10ani de munca si incercari.Mi se pare ca prin ceea ce ai afirmat retezi din start dorinta unora de a posta,respectiv a perpetua retetele scrise de altii.Eu stiu sa gatesc si cu ceea ce am in casa,reusesc mereu ceva comestibil,cu gust,stiu sa improvizez,sa repar,sa refac a doua oara ce am gresit..insa imi fac cu ochiul si multe dintre retetele de pe net.Ce sa fac?Sa nu mai postez..sau sa astept sa se faca site-ul "gospodine.ro"?
Nu a sustinut nimeni ca e mare bucatar,eu nu am vazut asa ceva -
dimpotriva,am gasit un site calduros,fete minunate ,baieti de treaba si ceea ce faci tu..imi pare usor scandalos...sper sa ma insel dar ma intristez cand vad ca acele discutii nu se mai termina..

mie nu mi-e sila de nimeni,doar de scandaluri

posteaza si tu,putem invata multe de la tine daca ai diploma,de ce nu?e mai frumos ...

Bucataras Dragos 1

21.12.2009, 19:46

asa ! zile tu gaby ca pe mine nu ma asculta

gaby_duceag 1

21.12.2009, 19:51


ii bat daca nu termina!

Adinuta 1

21.12.2009, 20:48

gaby, site-ul gospodini exista deja sa nu migrezi acolo, ca te iubim aici Dar mi-a placut ce ai scris. Acest site nu se numeste bucatar-profesionist.ro, ci bucataras. Suntem in mare parte niste amatori, adica fara diplome, care gatesc din placere. Si nici nu inteleg de ce spui Mazda ca am fi niste gospodine, ca si cum asta ar fi o insulta. Din cate stiam, nu e un cuvant depreciativ, ci dimpotriva. Intr-adevar, nu suntem Jamie O., dar daca nu incepi de jos, de la stadiul de amator, cum poti avea pretentia sa te imbunatatesti? Evident, poti critica si poti da sfaturi. Dar fara jigniri si atacuri personale. Iar despre fotografii, nu toata lumea are un aparat foto performant, sau se pricepe la facut poze (Juliei Child ii facea sotul fotografiile) si nu ar trebui sa descalificam, ci sa dam sfaturi, sa fie mai bine, sa ne incurajam. Nu a spus nimeni pe acest site ca ar fi expert, de aceea nu iti inteleg argumentul cu "se cred toti mari bucatari". Ti-ai spus parerea, dar nu cred ca e ok sa continui sa ataci si sa generalizezi. Poti critica intr-un mod constructiv, mai ales ca esti in domeniu; am avea ce invata de la tine. O seara buna!

MazdaRX8 1

21.12.2009, 20:51

@ gabi_d; @ adinuta .... si pt altii, eventual.
Pt gabi_d: Hai bate-ma! Eu din ce am scris/spus, am vrut sa impulsionez acest site sa fie din ce in ce mai profesionalist! nu sa devina un site de "ajutori de bucatari" sau cum ziceti voi "bucatarasi", care stiu sa taie ceapa (daca stiu) si sa spele vasele!
Nu vreti sa va perfectionati, OK, ramaneti in "zeama pe care o pregatiti" cu acest tip de "retete"!
Fiti mai ingeniosi, mai constructivi, mai cu inspiratie si in ceace scrieti, ca d-aia postati .... sa va citeasca lumea, nu sa va trimita "bezele" si iconite de tipul
Comentariile ar trebui sa fie facute in spiritul de "coordonare" in anumite directii pe retetele publicate, iar eu vad non stop comentarii de tip "ce mishto arata", cred ca-s gustoase".... si ma intelegi tu! OK? Ne-am, i teles?

MazdaRX8 1

21.12.2009, 21:02

Sory Dragos ca facem astfel de discutii peste retetele tale!

gaby_duceag 1

21.12.2009, 21:12

DA MAZDA,eu inteleg totsi eu in ultima fraza tot asta incurajam,perfectionarea.Nu refuz si promit ca respect orice sfat daca eu il consider bun.....altceva iti sugerasem eu...tonulstii tu ca tonul face muzicasi daca vrem sa facem ceva constructiv,hai s-o facem pe alt tondaca se poate chiar vesel;pe pareu ca prinde mai bine

gaby_duceag 1

21.12.2009, 21:13

am uitat sa te bat

MazdaRX8 1

21.12.2009, 21:17

SORY! AM HOTARAT (SPRE FERICIREA MULTORA) SA MA RETRAG DIN ACEST SITE! NU PREA AM CE INVATA DIN EL!


PS. Ma bati alta data!!!!!!!!!!! pe alt site!!!!

gaby_duceag 1

21.12.2009, 21:20

ti-am lasat comentariu si in pagina mea.e alegerea ta.eu te astept sa ne batem,dar daca promiti ca nu vorbesti urat

ionix 1

21.12.2009, 21:22

v-am vazut pe aici asa ca... hai ca ma bag si eu ca musca-n lapte... eu sunt de acord cu invatarea mai mult decat cu perfectionarea... nu-mi doresc sa fiu perfecta in niciun domeniu, perfectiunea nu poate fi atinsa... niciodata nu as tinde sa mi se atribuie titlul de "bucatar" din moment ce meseria mea este alta... tocmai de aia m-am intitulat o gospodina buna... in primul rand sunt un foarte bun sociolog si in al doilea, al treilea, al n-lea rand sunt gospodina ... in bucatarie e ca si-n viata... mai intai inveti sa mergi si apoi incerci s-alergi eu cred ca Mazda s-a referit cu siguranta si la mine pt ca l-am provocat sa scrie el retete daca are o baza mai solida in ale gatitului decat a noastra.... cat despre postarea pe acest site... hmmm, cunosc foarte multe femei care nu au habar cum sa faca o ciorba simpla, o friptura la cuptor sau muraturi, asa ca... pt acele femei, postarile "simple" de pe orice site vin in ajutorul lor... respect!!

Bucataras Dragos 1

21.12.2009, 21:25

Mazda e alegerea ta si indiferent ce faci noi o respectam. poate ca o sa revi din nou pe bucataras.ro . nu se stie niciodata nu? nu ma supar ca ai scris parerea ta la aceasta reteta. mult succes in continuarea carierei tale de bucatar

PapaBun 1

21.12.2009, 21:32

Oameni dragi, sintem in plina Sarbatoare.......
Nu mai zic nimic........
M-am intristat enorm cind am descoperit acum, aici, si in celalalt articol, unele dialoguri.........
Eu va doresc sa fiti fericiti si sa va bucurati de Sarbatori!

Adinuta 1

21.12.2009, 21:51

Mazda, ti-am inteles punctul de vedere. Nu aceasta era problema si te repeti. Am subliniat doar ca o critica trebuie facuta fara insulte, mai ales pentru ca nu suntem experti, de aceea am spus ca site-ul este unul de bucatarasi, nu de bucatari si poate mai gresim. Chiar te rog sa intri la retetele postate de mine si sa imi dai un sfat sau sa ma corectezi, nu ma supar din contra, apreciez, mereu se poate invata ceva nou, util. Si, da , cum zice PapaBun, vin Sarbatorile, sa ne vorbim frumos! Nu am insinuat deloc, chiar deloc sa nu critici, ci doar sa nu jignesti. Am mai spus: tu avand diploma, ai putea da sfaturi constructive. Cum crezi... o seara buna in continuare!

Bucatar100 1

22.12.2009, 21:43

Vad ca a disparut de pe site asa numitul Mazda, si imi pun problema daca nu cumva am reintrat in Comunism! Numai cei care aveau o alta opinie decat maretul conducator erau scosi in afara legii!!! Chiar asa sa fie noua ordine in romania? cine poate sa ma lamureasca?

gaby_duceag 1

06.01.2010, 21:55

am intrat si-n pagina ta,sa vad,numa' io n-am fotografiat mai nimic de Sarbatori?sau mai am colegi?.si iete unu'

Bucataras Dragos 1

08.01.2010, 16:02

m-ai gasit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca braziliana