Tarta cu nectarine

de Maria68 in Prajituri, 3 Apr 2012 | 2978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. faina
  • 120 gr. unt
  • 100 gr. zahar
  • 2 oua,
  • 1/2 praf de copt,
  • 100 ml apa
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 350-400 ml lapte
  • 3-4 nectarine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu nectarine:

Se pune faina pe planseta si se amesteca cu praful de copt. Se bat ouale, se adauga zaharul, sarea si se incorporeaza in faina, se framanta pana devine un aluat omogen. Se lasa aluatul sa se odihneasca 1 ora. Se intinde o forma mare cat forma de tarta. Se coace in cuptor. Cand tarta este coapta si racita se umple cu budinca de vanilie. Iar deasupra se garniseste cu nectarine, iar peste ele punem jeleu .

Cand am ajuns la capitolul ornat, nu am avut nici un drept la replica din cauza Andradei care a tinut cu tot dinadinsul sa-l decoreze ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

iry-gabriela 1

03.04.2012, 21:22

acum sunt scumpe dar cand se vor efteni sigur o incerc

Sim0na 1

03.04.2012, 21:51

Imi plac mult nectarinele... deci si tarta!!!

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:41

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de capsuni