Tarta cu pere

de Alina26 in Prajituri, 9 Oct 2013 | 1645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 80g unt
  • 170g zahar
  • 1 ou
  • 1 esenta de vanilie
  • coaja de la 1 lamaie
  • 200g smantana
  • 200g faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • un varf de cutit de sare
  • 3 pere
  • 2 lg de zahar brun
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pere:

1.Am incins cuptorul la 180°.Am mixat untul moale cu zaharul pana a devenit o crema spumoasa.Am adaugat oul,esenta de vanilie,coaja de lamaie si am continuat sa mixez.Am pus smantana continuand sa mixez.


2.A pus faina si praful de copt,sarea in ploaie,cernute,continuand sa mestec cu mixerul.


3.Am uns o tava de diametru 22cm,cu unt si am tapetat cu faina,am adaugat compozitia,am pus si perele,pe care le-am spalat,am dat mijlocul la o parte si am taiat feliute.Am presarat zahar brun pe deasupra.


4.Am dat tava la cuptor timp de 40-45 de minute la 180°.


5.Am lasat sa se raceasca in tava,pe care am scos-o.


Serviti cu zahar pudra pe deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

_Alina_ 1

10.10.2013, 08:53

Mmm, ce buna e!

elucubratiiculinare 1

10.10.2013, 09:14

yammy

Alina26 1

10.10.2013, 15:09

va multumesc mult!!!!!
Ms Laura.. .... stiu ca nu am avut timp sa mai fac poza...ca se mancase deja!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mure, caise si crumble