Tarta cu piersici si ananas

de Ligia Bxl in Prajituri, 2 Dec 2010 | 2230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 piersici din compot
  • 4 felii de ananas din compot
  • 220 gr de zahar pudra
  • 180 gr de unt
  • 4 oua
  • 60 gr de amande macinate
  • 180 gr de faina
  • 1/2 de plic de praf de copt
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici si ananas:

Ananasul si piersicile se taie in cubulete.Untul se topeste si se pune la racit.Ouale se bat impreuna cu zaharul apoi se pun amandele,faina si praful de copt.Se amesteca toate usor apoi se pun fructele si untul topit.Se toarna in forma de tarta si se da la cuptor.Dupa coacere se orneaza dupa preferinte,eu am ornat cu felii de ananas si fulgi de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

gugugh 1

06.12.2010, 13:04

bv ligia, super bunatati faci, tot inainte

Ligia Bxl 1

06.12.2010, 13:32

merci la fel simona

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:44

BRAVO LIGIA

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mascarpone si piersici