Se unge tava de tarta cu unt peste care se presara doua linguri de zahar.
Piersicile se spala, se taie in bucati si se aseaza in tava. Se pun in cuptorul incins pentru zece minute.
Blatul: Cele patru oua se mixeaza cu cele opt linguri de zahar ramase pana se dubleaza cantitatea. Se adauga uleiul ,zaharul vanilat si faina.
Se scoate din cuptor tava si se toarna aluatul peste fructe. Se niveleaza cu lingura si se pune in cuptor.
La sfarsit se face testul cu scobitoarea.
Cand s-a copt se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca si se rastoarna pe farfurie.
1
se poate servi cu sau fara frisca
2
se taie dupe ce s-a racit
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro