Tarta cu portocale

de meosiris in Prajituri, 1 Aug 2009 | 3956 vizualizari

 

Recipe by Maya

 

INGREDIENTE

  •  
    • Blatul
    • 4 oua
    • 4 linguri faina
    • 3 linguri zahar
    • 2 pachetele de zahar vanilat
    • 1 praf de copt
    • vanilie.
    • Crema
    • 500 ml lapte
    • 40 g amidon
    • 25-30 g zahar
    • vanilie.
    • Felii de portocala.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu portocale:

-Batem albusurile cu vanilia si galbenusurile cu zaharul,apoi le amestecam usor cu lingura de lemn.

-Se adauga si faina amestecata cu praful de copt.

-Totul se asaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.

-Se coace la 180grade,25 min.

-Pentru crema,se amesteca amidonul cu putin lapte rece.

-Restul de lapte se pune la fiert cu vanilia.

-Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se lasa deoparte vreo 20 min.

-Se adauga zaharul in lapte si se asaza iar la fiert.Cand incepe sa fiarba, se adauga amidonul cu lapte.

-Amestecam in lapte pana se ingroasa.Cu aceasta crema se umple tarta,apoi deasupra asezam ce fructe dorim,acoperindu-le cu jeleu.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

meosiris 1

06.10.2010, 11:37

Multumesc!

Ligia Bxl 1

26.01.2011, 09:17

o tarta buna

elena1988 1

05.03.2011, 11:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post NISTISIMO