Tarta cu portocale

de meosiris in Prajituri, 1 Aug 2009 | 6097 vizualizari

 

Recipe by Maya

 

INGREDIENTE

  •  
    • Blatul
    • 4 oua
    • 4 linguri faina
    • 3 linguri zahar
    • 2 pachetele de zahar vanilat
    • 1 praf de copt
    • vanilie.
    • Crema
    • 500 ml lapte
    • 40 g amidon
    • 25-30 g zahar
    • vanilie.
    • Felii de portocala.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu portocale:

-Batem albusurile cu vanilia si galbenusurile cu zaharul,apoi le amestecam usor cu lingura de lemn.
-Se adauga si faina amestecata cu praful de copt.
-Totul se asaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
-Se coace la 180grade,25 min.
-Pentru crema,se amesteca amidonul cu putin lapte rece.
-Restul de lapte se pune la fiert cu vanilia.
-Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se lasa deoparte vreo 20 min.
-Se adauga zaharul in lapte si se asaza iar la fiert.Cand incepe sa fiarba, se adauga amidonul cu lapte.
-Amestecam in lapte pana se ingroasa.Cu aceasta crema se umple tarta,apoi deasupra asezam ce fructe dorim,acoperindu-le cu jeleu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini tarte cu ciocolata