Tarta cu praz si branza Roquefort cu blat crocant de alune

de Bucatardinpasiune in Cook and smile, 20 Oct 2013 | 3991 vizualizari

COMENTARII (20)

Rocsi 1

20.10.2013, 21:17

Super tarta

Bucatardinpasiune 1

20.10.2013, 21:20

Ms. Rocsi!!

RuxyRux 1

20.10.2013, 21:22

Arata superb!

kukibella 1

20.10.2013, 21:33

simona72 1

20.10.2013, 21:45

minunata!!!

Lau 1

20.10.2013, 21:45

laura_n 1

20.10.2013, 21:53

dementiala eu m-as da pe mine pe spate ca pe ceilalti i-am dat de mult ))

MotanLaOale 1

20.10.2013, 21:58

Ligia Bxl 1

20.10.2013, 22:09

ce bine arata

Ela68 1

20.10.2013, 23:18

excelenta !

danakarin 1

20.10.2013, 23:59

O trecem la favorite ca prea suna bine....

Sidy 1

21.10.2013, 08:09

Bucatardinpasiune 1

21.10.2013, 08:38

Multumesc, fetelor!! Ma bucur tare mult ca va place!!

adry88 1

21.10.2013, 09:32

buna

_Alina_ 1

21.10.2013, 11:56

Anett 1

21.10.2013, 13:25

ce bunatateeee!

madi_marin 1

21.10.2013, 19:05

foarte interesanta si apetisanta reteta! am salvat- si eu!

Sidy 1

22.10.2013, 08:29

Buna....rau !

Valclaudia 1

22.10.2013, 17:32

faina reteta! Bravo!!

abstract01 1

15.12.2013, 15:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branza, carnati si ciuperci