Tarta cu praz si branza Roquefort cu blat crocant de alune

de Bucatardinpasiune in Cook and smile, 20 Oct 2013 | 4069 vizualizari

COMENTARII (20)

Rocsi 1

20.10.2013, 21:17

Super tarta

Bucatardinpasiune 1

20.10.2013, 21:20

Ms. Rocsi!!

RuxyRux 1

20.10.2013, 21:22

Arata superb!

kukibella 1

20.10.2013, 21:33

simona72 1

20.10.2013, 21:45

minunata!!!

Lau 1

20.10.2013, 21:45

laura_n 1

20.10.2013, 21:53

dementiala eu m-as da pe mine pe spate ca pe ceilalti i-am dat de mult ))

MotanLaOale 1

20.10.2013, 21:58

Ligia Bxl 1

20.10.2013, 22:09

ce bine arata

Ela68 1

20.10.2013, 23:18

excelenta !

danakarin 1

20.10.2013, 23:59

O trecem la favorite ca prea suna bine....

Sidy 1

21.10.2013, 08:09

Bucatardinpasiune 1

21.10.2013, 08:38

Multumesc, fetelor!! Ma bucur tare mult ca va place!!

adry88 1

21.10.2013, 09:32

buna

_Alina_ 1

21.10.2013, 11:56

Anett 1

21.10.2013, 13:25

ce bunatateeee!

madi_marin 1

21.10.2013, 19:05

foarte interesanta si apetisanta reteta! am salvat- si eu!

Sidy 1

22.10.2013, 08:29

Buna....rau !

Valclaudia 1

22.10.2013, 17:32

faina reteta! Bravo!!

abstract01 1

15.12.2013, 15:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4637 puncte

mirela0911

3047 puncte

 Adi

3000 puncte

Catalina L

2876 puncte

mihaelar63

2819 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu piersici si crema mascarpone cu ciocolata