Tarta cu prosciutto si cascaval

de angyb in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2012 | 10755 vizualizari

 

By Miremirc

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 350g faina
  • 1 plic de drojdie
  • 3 lg. ulei
  • sare
  • 200 ml lapte caldut

Umplutura:

  • 2 oua
  • 1 albus
  • 200 g prosciutto cotto
  • 200 gr.smantana
  • 150g cascaval
  • sare

Pt.uns:

  • 1 galbenus
  • 1 lg.lapte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu prosciutto si cascaval:

Amestecam faina cu drojdia uscata.Adaugam uleiul,sare si laptele caldut amestecand pana cand se incorporeaza tot laptele,dupa care framantam pana cand aluatul se desprinde de pe maini.se lasa la dospit 40-50 de minute.


2/3 din aluat il intindem pe masa cu faina dupa care il asezam in tava.aluatul se inteapa cu furculita din loc in loc.


Umplutura: Mixam ouale cu albusul si cu sarea dupa care adaugam smantana.taiem proscitto cubulete si cascavalul il dam prin razatoare. si adaugam in amestecul de oua.Turnam peste aluat.


Marginile le tragem peste umplutura ,intindem aluatul si taiem fasii si le asezam deasupra,


Ungem deasupra cu galbenus de ou si dam la cuptor pana se rumeneste.


Se serveste rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu prosciutto si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

dodoverde 1

29.09.2013, 12:44

cred ca iese bine dar reteta e incompleta;cit cintareste drojdia? nu spui cita smintina ,nu apare in ingrediente;mai multa atentie!!!!

angyb 1

29.09.2013, 17:19

Dodo ai dreptate lipseste smantana am folosit 200g se smantana,iar drojdia daca nu ma insel cantareste 16g un pliculet

adry88 1

29.09.2013, 19:27

excelenta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Traistute si pernute cu Miez de Lapte