Vol-au-vent

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 4206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de champignon
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingura de amidon
  • cateva fire de patrunjel
  • 200 ml de frisca lichida
  • 4-5 buchee
  • 2 piepti de pasare
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol-au-vent:

 Pieptii de pasare se spala si se taie in cubulete,se pun la fiert,se ia spuma de deasupra,apoi se spala ciupercile si se taie in cubulete,ceapa la fel si le calim impreuna cu carnea,dupa ce s-au mai inmuiat se adauga frisca lichida,amidonul amestecat cu putina apa,sare si piper dupa gust,aceasta compozitie trebuie sa fie putin zemoasa,deci adaugam si putina apa,la final punem patrunjel tocat si mai lasam putin sa fiarba.Asezam pe o farfurie un buseu care il incalzim putin la cuptorul cu microunde,apoi peste buseu punem sosul si merge bine langa o portie de orez fiert cu sare si putin curry.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2387 puncte

Catalina L

1636 puncte

Rocsi

1387 puncte

oanapl

1334 puncte

 Merisor

1100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu pui si ciuperci in sos de smantana