Rosti cu dovlecei

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2010 | 2303 vizualizari

 

Se pot servi langa o salata sau ca garnitura alaturi de friptura.

 

INGREDIENTE

  • 200 g cartofi
  • 2 dovlecei mici
  • 2-3 linguri faina
  • 1 lingurita maghiran
  • 4 linguri ulei
  • 50 g cascaval
  • sare,piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti cu dovlecei:

Se spala cartofii si se fierb in coaja cca 15 minute, apoi se scurg si se lasa la racit. Cand sunt reci se curata si se dau pe razatoarea mare impreuna cu dovleceii curatati si ei in prealabil.


Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca cu maghiranul (daca aveti proaspat) si 2-3 linguri de faina cat sa se lege compozitia.


Se pune uleiul la incins, se formeaza 4 lipii si se coc la foc mediu aprox. 10 minute pe fiecare parte. Dupa ce i-am intors se presara pe fiecare cascaval razuit, se acopera cu un capac cateva minute pana se topeste cascavalul, apoi se ia capacul.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Corinuta 1

08.10.2010, 21:47

Mai am, ptr tine cum sa nu!

La Ancuta 1

09.10.2010, 00:39

bun, bun

Corinuta 1

09.10.2010, 12:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi prajiti