Tarta cu prune

de maria_claudia in Dulciuri, 31 Oct 2010 | 2334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  4 oua,
  • 200 gr zahar,
  • 200 gr faina,
  • 200 gr unt,
  • 2 lingurite praf de copt,
  • coaja de lamaie rasa si zahar vanilat.
  • 500 gr de prune,
  • 1 pachet puding cu gust de vanilie,
  • 500 ml lapte,
  • 4 linguri de zahar,
  • 1 galbenus de ou,
  • 2 linguri de unt.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu prune:

pregatim blatul: mixam ouale impreuna cu zaharul si untul, adaugam zaharul vanilat si esenta de rom , apoi faina amestecata cu praful de copt. Compozitia rezultata se rastoarna intr-o tava ptr tarta care a fost unsa cu unt si tapetata cu faina. Prunele spalate si curatate de samburi se trec putin prin faina si se aseaza in tava peste compozitie. Se introduce in cuptorul incins ptr 35-40min.


Preparam budinca dupa instructiunile de pe plic.Cand este aproape gata adaugam galbenusul de ou amestecand energic si untul si se lasa la racit. Ornam tarta cu budinca dupa preferinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

01.11.2010, 10:46

imi placeeee

vanilla 1

02.11.2010, 12:35

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:09

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde

ieri la 21:07

Bulgur cu ciuperci si porumb marinat

ieri la 20:17

Gogosi cu iaurt

ieri la 14:27

Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

de anuta 1

ieri la 12:10

RETETA RECOMANDATA
Nudli