Parfe de nescafe

de MotanLaOale in Dulciuri, 2 Mai 2011 | 6637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300ml frisca lichida
  • 2 linguri nescafe
  • 50g ciocolata cu lapte
  • 2 plicuri  zahar vanilat
  • esenta rom
  • 1 lingura zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe de nescafe:

Ciocolata se topeste impreuna cu 30ml de frisca lichida in cuptorul cu microunde si se lasa la racit.


Se bate frisca bine.


Se adauga nesul, zaharul, zaharul vanilat, esenta de rom si ciocolata racita si se omogenizeaza bine.


Se pune intr-o caserola si se introduce in congelator pentru cel putin 12 ore.


Se scoate din caserola, se portioneaza si se orneaza dupa preferinta.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de nescafe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

MotanLaOale 1

08.08.2011, 08:13

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2013, 21:43

Cand eram insarcinata obisnuiam sa mananc cate unul maaaare de vanilie si un altul de ciocolata (dar nu deodata, ca erau mari tare,,, si ma luptam sa termin macar unul )

MotanLaOale 1

19.05.2013, 22:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu cafea si caramel